ترويج فرهنگ كتابخاني بايد از سنين كودكي در افراد نهادينه شود.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100590کپی به کلیپ‌بورد

ترويج فرهنگ كتابخاني بايد از سنين كودكي در افراد نهادينه شود.

معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس بر لزوم ترويج فرهنگ مطالعه از سنين كودكي در افراد جامعه تاكيد كرد و آنرا عاملي در از بين رفتن فاصله فعلي انسان از كتاب دانست. مهندس محمد حميدي درجلسه انجمن كتابخانه هاي عمومي اين شهرستان،گفت: توسعه ارتباطات و فضاهاي مجازي سبب ايجاد فاصله بين انسان و كتاب شده است كه براي رفع آن بايد چاره انديشي شود.

وي افزود: براي كاهش اين فاصله بايد افراد را علاقمند به كتاب و مطالعه اين يار مهربان و مفيد نمود كه بهترين زمان ايجاد اين علاقمندي، سنين كودكي است.
حميدي همچنين توسعه ارتباطات و فضاهاي مجازي را نيز در دسترسي آسان به اطلاعات براي افرادي كه وقت كافي براي خواندن كتاب ندارند را خوب دانست و اضافه كرد: راه اندازي كتابخانه ديجيتال در گنبدكاووس ضروري است كه بايد مقدمات آن فراهم شود.
وي، راه اندازي بازار دائمي كتاب در دو نقطه شهري، توسعه ايستگاههاي مطالعه در ادارات و نهادها و احداث كتابخانه در روستاهاي بزرگ با تامين زمين مناسب و با كمك خيرين را ازجمله برنامه هاي انجمن كتابخانه هاي عمومي گنبدكاووس درسال جاري اعلام كرد.
امام جمعه گنبدكاووس نيز در اين جلسه كتاب را بهترين دوست و همراه انسان دانست و گفت: از راههاي خوب در ترويج فرهنگ مطالعه، تهيه كتاب هاي مناسب براي گروههاي مختلف سني است.
حجت الاسلام و المسلمين محمدحسين سبحاني افزود: در كشور ايران نويسندگان بزرگي ازجمله شهيد مطهري، محمود حكيمي و بي آزار شيرازي وجود داشته كه آثار آنان مي تواند براي اقشار و سنين مختلف جامعه مفيد باشد.

وي باتاكيد برضرورت در دسترس قرار دادن كتاب هاي نويسندگان بزرگ اسلامي براي همه اقشار جامعه، گفت: نقش معلمان در ترويج فرهنگ مطالعه دربين نوجوانان و جوانان بسيار مهم است كه بايد بيشترمورد توجه قرار گيرد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.