نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

50 درصد مدارس گلستان از استاندارد کامل برخوردار هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=110027کپی به کلیپ‌بورد

50 درصد مدارس گلستان از استاندارد کامل برخوردار هستند

مدیر کل آموزش و پرورش گلستان گفت: 50 درصد مدارس استان از استاندارد روز برخوردار هستند و 50 درصد دیگر نیاز به نوسازی و بهسازی دارند.
احسان گوهری راد،  امروز در جشن بازگشایی پیش دبستانی ها در دبستان پسرانه غیر دولتی ره توشه گنبدکاووس با حضور مهندس کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه اظهار داشت: امسال 2 هزارو 500 مدرسه در سطح گلستان آماده پذیرای دانش آموزان برای تحصیل هستند و تمام مدارس و کلاس ها در سطح گلستان دارای معلم هستند.
وی افزود: امسال 348 هزار دانش آموز در سطح گلستان مشغول به تحصیل خواهند شد که از این تعداد 70 هزار نفر دانش آموز شهرستان گنبدکاووس هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: امسال برای نخستین بار،  دانش آموزان پایه اول در منزل تکلیف درسی نخواهند داشت  و تمام تکالیف خود را در مدرسه انجام خواهند داد.
وی یادآور شد: نکته حائز اهمیت در آموزش پایه اول این است که یادگیری باید در مدرسه و زیر نظر معلم صورت گیرد و والدین در منزل اصراری به انجام تکلیف دانش آموزان نداشته باشند .
گوهری راد تاکید کرد: نکته مهم دیگر اینکه والدین اصرار به نوشتن با دست راست به فرزندان خود نکنند که این اصرار باعث بدخطی،  روان پریشی،  استرس و چه بسا دل زدگی از تحصیل خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش گلستان گفت: از تعداد 70 هزار دانش آموز در شهرستان گنبدکاووس،  34 هزار نفر در مقطع ابتدایی در 2 هزارو 255 کلاس درس مشغول تحصیل خواهند شد.

50 درصد مدارس گلستان از استاندارد کامل برخوردار هستند

 

50 درصد مدارس گلستان از استاندارد کامل برخوردار هستند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت
سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با فرماندهی بسیج سپاه گنبدکاووس به بررسی اهمیت الگوهای انسانی و فرهنگی در جامعه می‌پردازد و به ویژه به شخصیت حاج قاسم سلیمانی اشاره می‌کند. نویسنده بر این نکته تأکید دارد که اگر ما خود را بشکنیم و به الگوهایی چون حاج قاسم سلیمانی توجه کنیم، می‌توانیم به رشد و تعالی برسیم. همچنین، به برگزاری برنامه‌ای فرهنگی توسط سپاه گنبد برای بزرگداشت نقش سپاه در جامعه اشاره می‌شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: برای مبارزه با اعتیاد در جامعه باید تبلیغ ، تحلیل و کار کارشناسی قوی صورت بگیرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر بر اهمیت نظارت و رصد وضعیت معتادان و آسیب‌دیدگان اجتماعی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان تاکید کرد.