26 خانه روستایی از استان های مختلف در جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام گنبدکاووس حضور دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=110589کپی به کلیپ‌بورد

26 خانه روستایی از استان های مختلف در جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام گنبدکاووس حضور دارند

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت:امسال روستاهای هدف گردشگری از استان های مختلف کشور در قالب 26 خانه روستایی در این جشنواره حضور دارند.
مهندس عبدالقدیر کریمی،در حاشیه برگزاری جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام در سالن المپیک این شهرستان اظهارداشت:این جشنواره از 4 آذرماه در گنبدکاووس آغاز به فعالیت نموده و روز چهارشنبه عصر 7 آذر با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می دهد.
وی افزود: موسیقی و گروه های آیینی از 13 استان مطرح در این حوزه در این جشنواره هنرنمایی می کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: 45 غرفه سوغات و 68 غرفه صنایع دستی تولیدات خود را برای فروش در سال مزین به حمایت از کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری به علاقمندان ارائه می دهند.
وی ادامه داد : استقبال و حضور مردم شرق گلستان به ویژه گنبدکاووس از روز نخست برگزاری جشنواره چشمگیر بوده است و پیش بینی می شود در روز اختتامیه با سیلی از حضور مردم در جشنواره مواجه شویم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.