با حضور مدیر تجهیز منابع صندوق کارآفرینی امید کشور و استان گلستان، معاون استاندار و فرماندار ویژه و برخی مسئولان شهرستان گنبدکاووس ، بهره برداری از 193 طرح اشتغالزای این صندوق در شهرستان گنبدکاووس آغاز شد
این مراسم که روز جمعه و به صورت متمرکز با افتتاح کارگاه تولید شیرینی سنتی فامیلی برگزار شد، مدیر تجهیز منابع صندوق کارآفرینی امید کشور به خبرنگاران گفت: در سال گذشته 14هزار میلیارد ریال تسهیلات برای راه اندازی کسب و کارهای کوچک و خرد، خانگی، خود اشتغالی و کارفرمایی پرداخت شد.
کوروش فتحعلی افزود: پرداخت این تسهیلات و راه اندازی مشاغل خرد در کشور منجر به ایجاد 60 هزار فرصت شغلی در سال گذشته در کشور شده است.
وی گفت: صندوق کارآفرینی امید ، پس از پرداخت تسهیلات، بر عملکرد گیرندگان وام هم نظارت دارد و با رصد فعالیت آنها ، نسبت به رفع مشکلات احتمالی آنان نیز اقدام می کند تا بتوانند فعالیت های خود را به صورت مطلوب به ثمر برسانند.
وی خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید به طرح های اشتغالزای خرد و کوچک در زمینه های مختلف از جمله قالیبافی ، خیاطی ، عروسک سازی ، خدماتی، گردشگری، کشاورزی و صنعت برای راه اندازی کارگاه هایی که نیاز به منابع اعتباری در حدود یک تا دو میلیارد ریال دارند، تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می کند.
رئیس صندوق کارافرینی امید شهرستان گنبدکاووس نیز در این آیین اعلام کرد: امروز 193 طرح مشاغل خرد و کوچک شهرستان گنبدکاووس که با استفاده از تسهیلات این صندوق راه ا ندازی شده اند، به بهره برداری رسید.
جانعلی قورچایی مبلغ پرداخت شده برای راه اندازی این طرح ها را 90 میلیارد و 570 میلیون ریال ذکر کرد و با راه اندازی این طرح ها در حوزه مشاغل خانگی ، پشتیبانی تولید ، خوداشتغالی، تکمیل زنجیره تولید و کارفرمایی برای 440 نفر ایجاد اشتغال شده است.
وی با بیان اینکه برنامه های صندوق کارآفرینی امید در راستای پیاده سازی اقتصاد مقاومتی مد نظر رهبر معظم انقلاب به مورد اجرای گذاشته می شود، گفت: تحقق ایده هر روستا یک محصول و هر خانه یک کارخانه ، برنامه محوری است که از سوی این صندوق دنبال می شود.
عبدالستار شکاری مجری طرح تولید شیرینی سنتی فامیلی گنبد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: برای راه اندازی این کارگاه یک میلیارد و 700میلیون ریال هزینه شده است که یک میلیارد ریال آن از محل تسهیلات صندوق کارآفرینی امید تامین شده است .
وی با بیان اینکه با راه اندازی این کارگاه برای 45 نفر ایجاد اشتغال شده است ، گفت: تولیدات این کارگاه انواع شیرینی سنتی و کیک به صورت خانگی و بدون مواد نگهدارنده است .
وی افزود: علاوه بر کیک و شیرینی های سنتی، این کارگاه در زمینه تولید مربا و ترشیجات خانگی نیز فعال بوده و با همکاری برخی تولیدکنندگان محلی، محصولات غذایی دیگر از جمله روغن زیتون و کنجد و نیز شیر شتر را نیز تهیه و نسبت به عرضه آن به بازار مصرف اقدام می کند.
در مراسم افتتاح طرح های اشتغالزای صندوق کارآفرینی امید، غرفه هایی از تولیدات کارگاه هایی که با حمایت این صندوق به تولید و اشتغال رسیده بودند در زمینه های مختلف از جمله طراحی و تولید زیور آلات نقره، محصولات چرمی دست دوز ، تولید کفش ، صنایع دست، روسری و قالیچه ترکمن برپا شده بود که مورد بازدید مسئولان و شرکت کنندگان قرار گرفت.