10 نامزد نمایندگی مجلس در گنبد کاووس در صحنه رقابت باقی ماندند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=104196کپی به کلیپ‌بورد

10 نامزد نمایندگی مجلس در گنبد کاووس در صحنه رقابت باقی ماندند

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس از رقابت 10 نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی دراین حوزه انتخابیه خبر داد و گفت: شش نفر از نامزدهای حاضر از اهل سنت و چهار نفر شامل سه آقا و یک خانم نیز شیعه هستند
مهندس محمد حمیدی گفت: از زمان اعلام رسمی اسامی نامزدها تاساعت 24 روز گذشته (چهارشنبه) تعداد 9 نفر به نام های عبدالرحیم پالیده، محمدتقی آبروش، اراز محمد حاجی قادری، نبی الله آخوندی، علی اکبر ابوذری، فرید عابدی، ابراهیم میرمرادی، بی بی سارا نازقلیچی و حسنعلی نقی پور با حضور در ستاد انتخابات این شهرستان اعلام انصراف نمودند.
مهندس محمد حمیدی اضافه کرد: نامزدها می توانند امروز نیز انصراف دهند اما اسم آنان در اطلاعیه نهایی اسامی نامزدها خواهد آمد و تنها روی اسم آنان خط کشیده می شود.
رئیس مرکز حوزه انتخابیه شهرستان گنبدکاووس همچنین از آمادگی کامل ستاد انتخابات این شهرستان برای برگزاری انتخابات هفت اسفند خبر داد و گفت: امسال 183 شعبه اخذ رای در سطح این حوزه انتخابیه پیش بینی شده است که 75 شعبه درشهر گنبدکاووس، 86 شعبه در بخش مرکزی و 22 شعبه در بخش مرزی داشلی برون می باشد.
وی، مجموع تعداد عوامل اجرایی، نظارت، بازرسی و پشتیبانی و انتظامی برگزاری انتخابات در حوزه انتخابیه این شهرستان را افزون بر چهار هزار نفر اعلام کرد و افزود: براساس آمار حدود 220 هزار نفر از شهروندان گنبدی واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند که حدود 11 هزار نفر آنان رای اولی می باشند.
انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمن دوره مجلس خبرگان رهبری ازساعت هشت صبح هفتم اسفند در سراسر کشور آغاز و به مدت 10 ساعت ادامه خواهد داشت

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.