۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111262کپی به کلیپ‌بورد

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان اعلام کرد که سال گذشته از محل اعتبارات ملی و استانی، ۳۵ میلیارد ریال در حوزه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی این استان در مناطق حاشیه نشین هزینه شد.
عبدالرضا چراغعلی در مراسم رونمایی از تجهیزات آموزشی طرح کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین گنبدکاووس گفت: پارسال در مجموع ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین گلستان پیش بینی شد که ۳۵ میلیارد ریال آن تخصیص یافت و هزینه شد.
وی، حاشیه نشینی، طلاق، اعتیاد و خودکشی را از مهمترین آسیب های اجتماعی گلستان دانست و افزود: این آسیب ها که برخی از آنها در سطح کشور نیز وجود دارد،  خانواده های زیادی را درگیر و نگرانی هایی را در مسوولان نظام و دولت ایجاد کرده است.
چراغعلی اضافه کرد: توجه به آسیب های اجتماعی و برنامه ریزی برای کنترل و کاهش آن از چند سال پیش مورد توجه ویژه رهبری انقلاب و دولت قرار گرفته و برای برون رفت از این آسیب ها همه ادارات و نهادها، سازمان ها موظف شدند که با همکاری تشکل های مردم نهاد و امضای تفاهم نامه بین دستگاهی و با سمن ها (سازمان های مردم نهاد)، اقدامات آموزشی و پیشگیرانه انجام دهند.
وی تصریح کرد: در بخش آموزشی و فرهنگی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سال های گذشته غفلت و کوتاهی صورت گرفته و امروز همه موظف به جبران آن هستیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان همچنین با تبریک آغاز هفته مهارت آموزی (۳۱ تیر تا ۶ مرداد)، ادامه داد: نقش مربیان و مدرسان مراکز آموزش فنی و حرفه ای در مهارت آموزی به جامعه هدف بالاخص در مناطق حاشیه نشین بسیار ارزشمند است زیرا مهارت آموختگان به راحتی می توانند برای خود شغل ایجاد کرده و از آسیب ها مصون بمانند.

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

 

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

 

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

 

۳۵ میلیارد ریال درحوزه آسیب های اجتماعی گلستان هزینه شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.