گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111212کپی به کلیپ‌بورد

گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

معاون استانداروفرماندار ویژه گنبدکاووس درجلسه شورای اداری این شهرستان گفت: گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است و انتخابات در این شهرستان همیشه با حضور حداکثری مردم برگزار شده است.
مهندس عبدالقدیر کریمی برگزاری سالم و قانون مند انتخابات را وظیفه تمامی مجریان آن ذکر کرد و گفت: در گنبدکاووس نیز با برگزاری سالم انتخابات زمینه مشارکت حداکثری مردم در تعیین سرنوشت خود را فراهم خواهیم کرد.
امام جمعه شهرستان گنبدکاووس نیز در سخنان خود با اشاره به انتصاب استاندار جدید گلستان، خاطرنشان کرد: وقوع سیل در استان گلستان این استان را در موقعیت خاص و توقعات ویژه از مسئولان اجرایی بویژه استاندار قرار داده و امیدواریم با توجه به سوابق اجرایی استاندار جدید گلستان، وی در اجرای برنامه های خود بویژه برای ایجاد تحول و توسعه اقتصادی و عمرانی موفق باشد.
حجت الاسلام محمود ترابی با اشاره به آغاز فصل گرما و ضرورت صرفه جویی در مصرف برق، از مردم و مسئولان ادارات خواست با مصرف بهینه انرژی برق و صرفه جویی آن، امکان مدیریت مناسب توزیع برق را برای مسئولان این حوزه فراهم کنند.
در نشست شورای اداری امروز شهرستان گنبدکاووس، مدیران ادارات توزیع برق، جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گزارشی از عملکرد ادارات متبوع خود ارائه کردند.

گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

 

گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

 

گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

 

گنبدکاووس نماد همدلی و وحدت اقوام و پیروان مذاهب مختلف در کشور است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.