گنبدکاووس برای عید قربان آماده میشود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119303کپی به کلیپ‌بورد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه هماهنگی عید قربان، با اشاره به جایگاه ویژه این شهرستان در برگزاری عید قربان ، بر همکاری نزدیک تمام دستگاه‌ها برای مدیریت بی‌نقص بازار دام و حفظ نظم شهری تأکید کرد.

سلیمان هاشمی اظهار داشت: «عید قربان در شهرستان گنبدکاووس، علاوه بر جنبه‌های معنوی و فضیلت‌های الهی، یک رویداد اقتصادی بزرگ است. گنبدکاووس با دارا بودن دومین میدان بزرگ دام در سطح کشور، نقش حیاتی در تأمین نیازهای مردم دارد.»

وی با اشاره به نقش کلیدی اداره کل امور عشایری در مدیریت میدان دام بر ابعاد امنیتی و بهداشتی برگزاری عید قربان تأکید کرد و گفت: «برای جلوگیری از سرقت احتمالی احشام، گشت‌های مشترک انتظامی و واحدهای ذیربط جهت پیشگیری از سرقت دام در سطح مناطق و میدان، تقویت خواهند شد.

فرماندار در ادامه دستور داد تا ستاد ویژه شامل نمایندگانی از ستادتنظیم بازار، دامپزشکی، جهاد کشاورزی و نیروهای انتظامی در وضعیت آماده‌باش کامل قرار گیرند.

فرماندار تصریح کرد: جهت تسهیل کار تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، خدمات کشتارگاه‌ به صورت رایگان ارائه می‌ شود.»

وی با تأکید بر حفظ سلامت عمومی افزود: «هرگونه فروش دام در سطح شهر ممنوع است تا از ایجاد معضلات بهداشتی و تداخل با نظم شهری جلوگیری شود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.