نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

گروه صنعتی صباح 2 پارک در گنبدکاووس احداث می کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111113کپی به کلیپ‌بورد

گروه صنعتی صباح 2 پارک در گنبدکاووس احداث می کنند

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: گروه صنعتی صباح با همکاری بخشداری مرکزی و شهرداری گنبدکاووس در روستا و شهر دو پارک محله ای استاندارد احداث می کنند.
مهندس عبدالقدیر کریمی در مراسم کلنگ زنی دو پارک محله ای در این شهرستان اظهارداشت: گروه صنعتی صباح در حوزه نشاط اجتماعی مردم تصمیم به احداث دو پارک محله ای گرفتند. یکی از پارک ها مابین روستای تقی آباد و زابل آباد است که با تمامی امکانات و تجهیزات روز و طراحی نوین احداث می شود.
وی افزود: در این دو روستا فضای سبز و یا امکانات ورزشی مناسب برای مردم و کارگران این مناطق وجود نداشت.با احداث این پارک 15 هزار نفر از مردم این دو روستا از امکانات و فضای سبز آن بهره مند می شوند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: پارک دیگر در محدوده شهر بعد از ایستگاه گرگان به وسعت دو هزار و 300 متر مربع است. نخستین پارک محله ای است که با مشارکت بخش خصوصی و با اعتبار سه میلیارد تومان احداث می شود.
وی ادامه داد: این دو پارک تا پایان امسال به بهره برداری می رسد. این پارک ها به عنوان برند و امتیاز برای شهرستان است که با تجهیزات و امکانات به روز و استاندارد آن مردم نقاط مختلف از آن استقبال می کنند

گروه صنعتی صباح 2 پارک در گنبدکاووس احداث می کنند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت