کمیته رصد و پایش حجاب و عفاف در ادارات و بانکها فعال می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115175کپی به کلیپ‌بورد

کمیته رصد و پایش حجاب و عفاف در ادارات و بانکها فعال می شود

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: شهرستان گنبدکاووس منطقه تقریبی است که شیعه و سنی در آن مظهر وحدت هستند و دشمنان در این شهرستان هدفگذاری کرده اند و باید تلاش شود که تمام اقدامات در مسئله حجاب و عفاف در اصول و چارچوب وبا رعایت موازین قانونی باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس مهدی دهرویه در جلسه کاگروه حجاب و عفاف این شهرستان گفت: کمیته رصد و پایش حجاب و عفاف در ادارات بانکها باید فعال شود و ظرف یک هفته تمام دستگاه‌ها برنامه اجرایی برای حجاب با عفاف تهیه کنند و گزارش آن در جلسه شورای اداری ارائه شود و هر دستگاه باید پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی کسانی هستند که به موضوعات دامن می‌زنند افزود: در مسئله حجاب و عفاف تذکر به اصناف باید در اولویت دستور کار قرار بگیرد و کار قرارگاهی انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در مسئله حجاب و عفاف باید پاسخگوی خانواده شهدا باشیم گفت: در دیدار با خانواده شهیدی که تنها فرزند خود را در راه وطن از دست داده بودند و خانه خود را به یک مرکز فرهنگی حسینیه تبدیل کرده بود تنها خواسته آنها را حفظ نظام اسلامی بود
وی افزود: ما در قبال آنها وظیفه مند هستیم و موضوع حجاب و عفاف مطلب مهمی است و مسئولان اماکن و شهرداری با جدیت پای کار باشند و اقدام عامل و انقلابی داشته باشند
وی تصریح کرد : در حوزه دانش آموزی هم باید از ظرفیت خانواده‌ها استفاده شود و در این قسمت از خانواده‌ها تعهدات در رعایت موازین اسلامی گرفته شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس در این جلسه گفت: در شرایط جنگی قرار داریم و حجاب و عفاف در حوزه جنگ نرم قرار دارد
سرهنگ حسینی افزود: مسئول حراست و فرمانده پایگاه‌ها برای این حوزه به کمک مدیر دستگاه بیایند

کمیته رصد و پایش حجاب و عفاف در ادارات و بانکها فعال می شود

کمیته رصد و پایش حجاب و عفاف در ادارات و بانکها فعال می شود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.