کارخانه کاسپین طلایی چیکا برای صرفه جویی در مصرف گاز از سوخت جایگزین استفاده خواهد کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113670کپی به کلیپ‌بورد

کارخانه کاسپین طلایی چیکا  برای صرفه جویی در مصرف گاز از سوخت جایگزین استفاده خواهد کرد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در حاشیه این بازدید گفت:  واحد تولیدی کاسپین طلایی چیکا با ظرفیت تولید 3 میلیون مرغ تخمگذار و 900 هزارپرورش پولت تخم گذار یکی از بزرگترین واحدهای تولید مرغ و تخم مرغ در کشور است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه مهدی دهرویه با اشاره به تداوم موج سرمای اخیر گفت: این بازدید در راستای بررسی وضعیت سوخت این واحد تولیدی انجام گرفته است و با توجه به تداوم موج سرما و قطعی گاز واحدهای تولیدی و لزوم دوگانه سوز کردن واحدهای مرغداری، تولیدکنندگان این واحد تولیدی تجهیزات سوخت جایگزین را تهیه کرده اند و رایزنی برای تخصیص سوخت جایگزین در حال انجام است.

کارخانه کاسپین طلایی چیکا  برای صرفه جویی در مصرف گاز از سوخت جایگزین استفاده خواهد کرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.