پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت “سالروز فتح خرمشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114116کپی به کلیپ‌بورد

پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت "سالروز فتح خرمشهر

یک ملت وقتی به خود متکی شد، وقتی مؤمن شد، وقتی این ایمان را با عمل صالح و جهاد همراه کرد، در همه میدان ها پیروزی او قطعی است. درس خرمشهر برای ما این است؛ ملت ایران این درس را نباید فراموش کند”. مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظله العالی)
حماسه سوم خرداد، سالروز آزادسازی خونین شهر قهرمان، پژواک پایداری و مقاومت ملت دلاور پروری است که در برابر ابرقدرت های جهانی سر تسلیم فرونیاورده و با وحدت و همبستگی، شجاعانه از تمامیت ارضی کشور دفاع نموده اند تا مبادا حتی یک وجب از این خاک پاک در چنگال اهریمنان و دژخیمان باقی بماند.
و به راستی که بنا به فرموده معمار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی(رحمه الله علیه)؛ ” فتح خرمشهر فتح خاک نیست، فتح ارزش های اسلامی است”، چرا که بازگشت این قطعه پاک به دامن میهن، سرآغازی برای اثبات غرور ملی، اقتدار و توانمندی فکری انقلاب اسلامی ایران در همه عرصه ها به جهانیان بود.
بدون تردید سالروز حماسه فخرآگین فتح خرمشهر، فرصتی ناب برای بازخوانی تاریخ سراسر افتخار سرزمینی است که مردمانش همواره در برابر دشمنان تا بُن دندان مسلح در میدان های علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، ایستاده اند و خوب می دانند؛ مبارزه مجدانه توأم با ایمان، در همه مراحل با پیروزی همراه است.
اینجانب ضمن ادای احترام به جان بر کفان عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، سالروز گرامیداشت یوم الله سوم خرداد را پاس داشته، با عرض تبریک این روز فرخنده به همه ملت سرفراز ایران اسلامی به ویژه خانواده های شهدا، رزمندگان و یادگاران دفاع مقدس، توفیق روزافزون همگان را در پاسداری از آموزه های این حماسه بزرگ از خداوند منان مسئلت دارم.

مهدی دهرویه
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.