پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس به مناسبت روز بهزیستی و تامین اجتماعی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=107490کپی به کلیپ‌بورد

پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس به مناسبت روز بهزیستی و تامین اجتماعی

مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار اصفهان در پیامی، فرارسیدن هفته بهزیستی و تأمین اجتماعی را به کلیه تلاشگران و دست اندرکاران این عرصه در شهرستان گنبد کاووس، تبریک گفت:
25تیرماه در تقویم جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز بهزیستی و تامین اجتماعی نامگذاری شده است .
هفته بهزیستی و تامین اجتماعی فرصت مغتنمی برای بیان اهمیت ،کارکردها و خدمات گسترده و موثر این دو نهاد خدماتی است که به موجب مفادی از اصول قانون اساسی و در جهت تحقق عدالت اجتماعی و خدمت به محرومان و اقشار آسیب پذیر و کم درآمد جامعه ، شکل گرفته اند. تلاش بدون تردین خدمتگذاران دلسوز و پر تلاش در عرصه های سازندگی ، آبادانی و سربلندی میهن اسلامی که از هیچ اقدامی در راه خدمت به محرومان جامعه به جهت حفظ و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی دریغ نورزیده اند موجبات رضایت و خشنودی خداوند متعال را کسب نموده و از جایگاه رفیعی در درگاه ایزد منان برخوردار است.
بدینوسیله ، فرا رسیدن هفته بهزیستی و تامین اجتماعی را به کلیه تلاشگران و دست اندرکاران این عرصه در شهرستان گنبد کاووس ، تبریک عرض نموده ، توفیق روز افزون همگان را ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و تحقق سیاست های رفاهی از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.