پیام تبریک معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت گرامیداشت هفته بسبج

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112626کپی به کلیپ‌بورد

پیام تبریک معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت گرامیداشت هفته بسبج

متن پیام مهندس عبدالقدیر کریمی به شرح زیر است:
بسم ا… الرحمن الرحیم
پنجم آذرماه، سالروز تشکیل بسیج، یادآور نام بلند و پُرآوازه ی بسیجیان عزیزی است که زیباترین و ماندگارترین تابلوهای ایثار، مقاومت، تواضع توأم با شجاعت، فداکاری و از خودگذشتگی را در هشت سال دفاع مقدس به تصویر کشیدند و نام بسیج را به نیکی در دفتر عشق و ایثار، جاودانه نمودند.
نام بسیج، معطر به یاد و نام امام راحل عظیم الشأن و تشکیل آن، یکی از ابتکارات ماندگار و پِربرکت آن امام عزیز و قائد عظیم الشأن است.  
هفته بسیج، فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن تفکر ایثار، فداکاری و خدمت باورمندانه و خالصانه است که امروز  جامعه ی ما، بیش از هر زمان دیگری، به آن، نیازمند است.
بسیج، مظهر ایمان، اخلاص، اراده، آمادگی و از خود گذشتگی است و در میدان های مختلف؛ ازجمله در ایام تلخ کامی شیوعِ ویروس کرونا نیز ثابت شد که بسیجی، آماده ی خدمت در هر میدانی از میدان هاست؛ همانگونه که مقام معظم رهبری فرموده اند: «در حقیقت همه  انسان های مؤمن، آگاه، بصیر، عاشق، متعهد، علاقه مند و آماده به کار در هر میدانی از میدان ها هستند که برای ملت مفید است، جزو
بسیج اند.»
اینجانب ضمن عرض ارادت به بسیجیان عزیز و مخلص، هفته بسیج را صمیمانه، تبریک عرض نموده، امید است شجره طیبه بسیج، در میدان دفاع از منافع ملی، همچنان، در کسب مدال افتخارِ خدمتِ به مردم و نظام عزیز جمهوری اسلامی، بیش از پیش بارور و قرین توفیق، سرفرازی و سربلندی باشد. انشاءا…

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.