پیام تبریک معاون استاندارو فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت اعیاد شعبانیه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=111064کپی به کلیپ‌بورد

پیام تبریک معاون استاندارو فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت اعیاد شعبانیه

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با صدور پیامی ، فرا رسیدن اعیاد شعبانیه سالروز میلاد امام حسین (ع) و وولادت حضرت ابالفضل العباس (ع) و همچنین روز پاسدار و جانباز را تبریک گفت:
در پیام مهندس عبدالقدیر کریمی آمده است: ایام آغازین ماه شعبان المعظم، همزمان با فرخنده میلاد با سعادت سرور و سالار آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، قمر تابناک هاشمی و بزرگ جانباز دشت نینوا حضرت ابوالفضل العباس (ع) و سید الساجدین، حضرت زین العابدین(ع) است و در این سه روز خجسته، دل‌های ما مانوس با یاد سه بزرگوار از خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
در ادامه این پیام آمده است: سالروز ولادت حضرت ابا‌عبدالله الحسین (ع) یادآور حماسه‌آفرینی پاسداران اسلام، میلاد حضرت ابوالفضل العباس (ع) تجدید خاطره رشادت‌های جانبازان عزیز و ولادت حضرت زین‌العابدین امام سجاد (ع) یادآور دعاهای مردان نیک خدا در فراق معبود یکتاست.
کریمی این اعیاد خجسته و روز پاسدار و جانباز را به ملت شریف ایران و مردم متدین شهرستان گنبدکاووس و پاسداران غیور و جانبازان تبریک گفته و از خداوند بزرگ دوام عزت اسلام و مسلمین را زیر سایه مهر و محبت اهل‌بیت (ع) مسئلت کرده است.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.