پدافند غیر عامل استراتژیک و برنامه راهبردی نظام در صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108281کپی به کلیپ‌بورد

پدافند غیر عامل استراتژیک و برنامه راهبردی نظام در صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: پدافند غیر عامل یکی ازمبانی استراتژیک و برنامه های راهبردی نظام جمهوری اسلامی برای حفظ و صیانت از همه دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.
مهندس عبدالقدیر کریمی صبح امروز در برنامه صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی به مناسبت هفته پدافند غیر عامل و در تعریف این واژه اظهار داشت: به مجموعه اقداماتی اطلاق می شود که مستلزم بکارگیری جنگ افزار نبوده و با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حساس نظامی و غیر نظامی و تلفات انسانی جلوگیری و یا میزان آن را به حداقل کاهش داد.
کریمی افزود: در پدافند غیر عامل مجریان و دست اندرکاران, اقدامات پیشگیرانه و کاهش دهنده, آماده سازی و امداد رسانی, هشدار و خطر, و بازسازی مجدد را به عنوان محور و اولویت در دستور کار قرار می دهند.
کریمی تصریح کرد: همچنین اطفاء, استتار, پوشش, فریب, مقاوم سازی و اعلام خبر از اصول پدافند غیر عامل است که باید رعایت گردد.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: سازمان پدافند غیر عامل در سال 82 با دستورات و تاکید رهبر معظم انقلاب دایر شد و همه دستگاه ها را مکلف کردند تا شرایطی ایجاد کنند که در زمان تهدیدات دشمن, با رعایت اصول پدافند غیر عامل, از تجهیزات و تاسیسات نظام جمهوری اسلامی صیانت شود.
کریمی یادآور شد: در سیستم های ضدهوایی و جنگی, همه امکانات و تجهیزات نیروهای مسلح مستقیم با تهدیدات مقابله می کنند اما در پدافند غیر عامل, همه این امکانات و تاسیسات با رعایت درجات تدافعی و اصول این پدافند و مشارکت مردم نقش آفرینی می شود.
فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: نامگذاری هفته پدافند غیر عامل از 6 تا 12 آبان ماه, ضرورت, حساسیت و اهمیت این موضوع را بیان می کند و اعلام می شود که همه دست اندرکاران سازمانهای نظامی و غیر نظامی و دستگاه های دولتی که با اهداف متعالی نظام در ارتباط هستند, باید پی گیر این موضوع بوده و برای حفظ و صیانت از تاسیسات و دستاوردهای نظام در همه حال آمادگی کامل داشته و به موقع اقدام کنند.

پدافند غیر عامل استراتژیک و برنامه راهبردی نظام در صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است

 

پدافند غیر عامل استراتژیک و برنامه راهبردی نظام در صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است

 

پدافند غیر عامل استراتژیک و برنامه راهبردی نظام در صیانت از دستاوردهای انقلاب و نظام است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.