همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101581کپی به کلیپ‌بورد

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

در پنجمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی ،7 خانه بهداشت روستایی بصورت متمرکز در روستای اسلام آباد شهرستان گنبد کاووس به بهره برداری رسید.
مهاون استاندار وفرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس نیز بهداشت را مقدم بر درمان دانست و گفت: فعالیت خانه های بهداشت روستایی موجب کاهش بیماریها و هزینه های ناشی ازآن می شود.
مهندس حمیدی افزود: شهرستان گنبدکاووس در بخش درمان به مردم شرق گلستان خدمات می دهد اما در تخصیص اعتبارات به آن نگاه شهرستانی شده است.
وی تجهیزات برخی بیمارستانهای این شهرستان را فرسوده اعلام کرد و گفت: با این که مسوولان وعده های بسیار خوبی داده اند اما باید پیگیری شود تا این وعده ها عملی شود.
در این آیین که جمع زیادی از اهالی این روستا و مسوولین شهرستان گنبدکاووس حضور داشتند، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان، اجرای طرح سلامت را موجب ایجاد آرامش در جامعه اعلام کرد.
دکتر محمدرضا هنرور افزود: امسال بهار سلامت در کشور بود و تحولی که در این بخش راه افتاده است، نتایج بسیار خوبی در پی داشته است.
وی با بیان اینکه هنوز راه زیادی در اجرای طرح سلامت در پیش است ، افزود: بعد از اجرای طرح سلامت ، توسعه مراکز و خانه های بهداشتی در دستور کار قرار گرفت. دکتر هنرور گفت: در 26 بهمن امسال جزو 10 استان کشور خواهیم بود که بطور همزمان و با حضور رییس جمهوری خانه های بهداشت ساخته شده به بهره برداری خواهند رسید.
وی افزود: استان نیاز به ساخت یا مرمت 116 خانه بهداشت روستایی بود که از این تعداد، 39 مورد باید از نو ساخته می شد.
دکتر هنرور ادامه داد: اغلب این پروژه ها تا دهه فجر آماده شده بودند اما به خاطر تعداد اندکی که هنوز تکمیل نشده بودند، مقرر شده در 26 بهمن و بصورت سراسری افتتاح شوند.
وی اعتبار تخصیص یافته برای ساخت خانه های بهداشتی و مراکز درمانی استان را 45 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: بعد از ساخت و تکمیل خانه های بهداشتی ، ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی هم گفت: اجرای طرح سلامت در ادامه سیاست های مقام معظم رهبری بود که در 4بند اعلام کردند.
دکتر سلیمان عباسی ادامه داد: ریاست جمهوری و وزارت بهداشت و درمان هم گام های بسیار بزرگی در این بخش برداشتند و تاکنون علاوه بر طرح سلامت ، ساماندهی تعرفه پزشکان هم با پیشرفت هایی روبرو بوده است.
وی افزود: امسال مجلس شورای اسلامی هم چند دستور کار در بخش بهداشت ودرمان داشت که تصویب ماده 34 در خصوص تامین اعتبار برای کسانی که دچار تصادف شده و راهی بیمارستانها می شوند، یکی از آنها است.
وی همچنین تصویب ماده 47 مبنی بر افزایش نیم واحد درصد به ارزش افزوده و تخصیص آن به وزارت بهداشت برای رسیدگی به بهداشت عشایر، روستاها و شهرهای زیر20 هزار نفر را از دیگر اقدامات مجلس اعلام کرد.
به گفته وی ، در پی مصوبه اضافه کردن 5 درصد به ارزش افزوده خودروهای وارداتی مبلغ 150 میلیاردتومان درآمد حاصله در این بخش باید صرف خرید 500 دستگاه آمبولانس برای هلال احمر و هلی کوپتر برای 20 استان کشور خواهد شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس هم گفت: علاوه بر خانه بهداشت روستای اسلام آباد، خانه های بهداشت روستاهای خیرخوجه ، آراقویی، تقی آباد، ایمرملاساری ، بی بی شیروان و سرپل هم امروز افتتاح می شوند.
دکتر رضا صابری بدون ذکر هزینه های انجام شده برای این واحدها افزود: 235 مترمربع زمین خانه بهداشت روستایی اسلام آباد از سوی یک خیر اهدا شده و در 70 مترمربع ساخته شده است.
وی گفت: در گنبدکاووس 27 مرکز بهداشتی و درمانی وجود دارد که 21 واحد در ساختمان دولتی مستقر بوده و 6 واحد نیز استیجاری هستند.
دکتر صابری همچنین از وجود 111خانه بهداشت فعال در گنبدکاووس خبر داد و گفت: برای تامین آسایش روستاییان در دسترسی به خانه های بهداشت ، لازم است این واحدها توسعه یابند. 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

همزمان هفت خانه بهداشت روستایی در گنبد کاووس به بهره برداری رسید

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.