هفته دولت در گنبد کاووس با میثاق مسئولان با شهدا آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105155کپی به کلیپ‌بورد

هفته دولت در گنبد کاووس با میثاق مسئولان با شهدا آغاز شد

مسئولان ادارات نهادهای مختلف شهرستان گنبدکاووس در نخستین ساعات اولین روز هفته دولت با حضور در مزار شهدای گمنام این شهرستان، برای تداوم راه آنان و تلاش برای تحقق اهداف نظام اسلامی، میثاق مجدد با شهدا بستند
در این آیین که با حضور مهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان به همراه اعضای شورای اداری این شهرستان برگزار شد، مسئولان و کارگزاران نظام در شهرستان گنبدکاووس به ساحت مقدس شهدا ادای احترام کردند.
مسئولان و مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس با قرائت فاتحه برای شهدا و نیز غبارروبی از مزار شهدای گمنام شهرستان و نثار گل، یاد و خاطره شهدای انقلاب، بویژه شهدای هشت دفاع مقدس را گرامی داشتند و برای تداوم راه آنها میثاق مجدد بستند.
در این آیین رئیس اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس در سخنان کوتاهی با تبریک فرا رسیدن هفته دولت، گفت: خدمت به مردم و خلق خدا یکی از بهترین اعمال است و مسئولان نظام جمهوری اسلامی که فرصت خدمتگزاری به مردم را دارند باید قدر این فرصت را بدانند.
حجت الاسلام علی فتحی حمایت از دولت را که حمایت رهبر معظم انقلاب را پشتوانه خود دارد، تکلیف و وظیفه شرعی توصیف کرد و گفت: منافع حمایت همه جانبه از دولت که برای خدمت رسانی به مردم تلاش می کند، به مردم بر می گردد.
وی هفته دولت را فرصت مناسبی برای بیان خدمات دولت به مردم توصیف و خاطرنشان کرد: بیان خدماتی که دولت به مردم ارائه می کند از جمله وظایف مسئولان است و رهبر معظم انقلاب نیز بر این امر تاکید دارند

هفته دولت در گنبد کاووس با میثاق مسئولان با شهدا آغاز شد

 

هفته دولت در گنبد کاووس با میثاق مسئولان با شهدا آغاز شد

 

هفته دولت در گنبد کاووس با میثاق مسئولان با شهدا آغاز شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.