نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108467کپی به کلیپ‌بورد

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

نمایشگاه عکس برخی از معلولان گلستان به مناسبت روز جهانی معلولان و بزرگداشت این هفته (12 تا 18 ) آذر در کشور ، با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس در این شهرستان بر پا شد.
دراین نمایشگاه که درمقابل پارک ملت (شهرداری) شهر گنبدکاووس برپا شده، 45 قطعه عکس از معلولان گلستان با عنوان جشنواره عکاسی روستا معلول درمعرض دید علاقه مندان گذاشته شده است.
مهندس عبدالقدیر کریمی، معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس درحاشیه افتتاح این نمایشگاه که تا پایان هفته جاری برپا خواهد بود، درسخنانی برلزوم توجه ویژه به معلولان و فراهم کردن امکانات لازم برای تسهیل در تردد این قشر تاکید کرد و گفت: توجه به جامعه معلولان در ارتقای عزت نفس و روحیه آنان برای انجام بیشتر فعالیت های اجتماعی و توانبخشی موثر است.
رئیس اداره بهزیستی گنبدکاووس نیز با گرامیداشت هفته معلولان، گفت: برنامه های متنوعی برای بزرگداشت این هفته درسطح شهرستان و جامعه حدود 8 هزار نفری معلولان جسمی، حرکتی و ذهنی زیر پوشش بهزیستی گیش بینی شده است که برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، برگزاری اردوهای تفریحی، بازدید از کارگاه های تولیدی و برپایی جشن از جمله آنها است.
محمدرضا فشایی افزود: این برنامه ها بیشتر با مشارکت 15 مرکز نگهداری، توانبخشی و حرفه آموزی دولتی و بخش خصوصی فعال دراین سطح شهرستان اجرا می شود و برپایی نمایشگاه امروز بخشی از این برنامه ها می باشد.

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

نمایشگاه عکس معلولان گلستان در گنبدکاووس برپا شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.