نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109746کپی به کلیپ‌بورد

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: با توجه به نیازهای ضروری مردم به آب و برق و رایزنی های انجام شده با مسئولان استانی و کشوری،مشکلات آب و برق گنبدکاووس بزودی به حداقل می رسد.
مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه شورای اداری شهرستان با محوریت سالگرد اولین اقامه نماز جمعه در گنبدکاووس اظهار داشت: هر ساله در 5 مردادماه سالروز نخستین اقامه نمازجمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مراسم تکریم و تجلیل ویژه تر برگزار می شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با اشاره به 9 مردادماه، سالروز انتقال خون تصریح کرد: با توجه به نقش حساس سازمان انتقال خون و ملاحظات این سازمان، نیاز است تا مدیران دستگاه های اجرایی، شوراهای اسلامی و دهیاران، توجه ویژه به این حوزه داشته و از این ظرفیت برای کمک به سازمان انتقال خون استفاده نمایند.
کریمی ضمن فرا رسیدن هفته خبرنگار و تبریک این روز تاکید کرد: خبرنگاران صادقانه در تبیین افکار عمومی و اطلاع رسانی زحمت می کشند و حلقه اتصال مردم و مطالبات آنها با دستگاه دولتی هستند.
وی یادآور شد: شرایط اقتصادی کشور در حال حاضر، شرایط خاصی است و انتظار داریم در این شرایط حساس، مدیران تلاش و وقت بیشتری کنند و با مردم مهربان تر و شکیباتر بوده و پی گیر مشکلات مردم باشند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: جلسات تنظیم بازار آغاز شده و این جلسات هر هفته با جمعی از اصناف و بازاریان تشکیل خواهد شد، تا مسائل و مشکلات مردم و بازاریان احصا و راهکارهایی برای کاهش و رفع آن ارائه شود.
کریمی با تاکید بر باشکوه برگزار شدن جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی اظهار کرد: امسال ستاد برگزاری جشن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با محوریت فرمانداری و سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل دادیم که بزودی جلسات آن برگزار خواهد شد.
وی افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رویکرد و سیاست دولت ،باید این جشن ها در شآن و جایگاه نظام جمهوری اسلامی باشد و با توجه به تقارن آن با دهه امامت و ولایت اهداف و برنامه های ما در جهت فرهنگ ناب محمدی( ص) و تبیین بیشتر آن باشد.
کریمی در مورد اعتبارات تملک و دارایی تصریح کرد: بزودی کمیته برنامه ریزی شهرستان برگزار می شود و تمرکز ما در سال جاری در توزیع اعتبارات تملک و دارایی در روستاها به ویژه روستاهای بخش داشلی برون با توجه به محرومیت بیشتر است.
وی همچنین با اشاره به سرمایه گذاری 9 هزار و 250 میلیارد ریالی بخش خصوصی در گنبدکاووس طی یک سال گذشته، گفت: این حجم سرمایه گذاری که عملیات اجرایی بیشتر آن در حال انجام بوده و برخی نیز به بهره برداری رسیده است، سبب جهش در توسعه و ایجاد اشتغال در شهرستان است.
امام جمعه گنبدکاووس نیز گفت: نماز جمعه عاملی برای تقویت اتحاد و برادری در میان اقوام است.
حجت الاسلام محمود ترابی افزود: نماز جمعه حلقه وصل مردم و حکومت است و این ارتباط می تواند محل بیان توقعات هر دو طرف باشد.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گلستان هم گفت: نمازجمعه زمینه تفاهم و تعامل افراد جامعه اسلامی را هموار و نقشه های دشمنان را خنثی می کند.
حجت الاسلام ابوالفضل عامری افزود: امام جمعه باید بر مدیریت فرهنگی جامعه براساس وظایف و اختیارات درون سازمانی و برون سازمانی نظارت داشته باشد.
وی از برخی مدیران به دلیل کم توجهی به نمازجمعه و هماهنگ نبودن با این نهاد حاکمیتی گلایه کرد و اظهارداشت: مسوولان از طریق تربیون نمازجمعه صدای مردم را شنیده و انتظارات خود را نیز مطرح نمایند.
همچنین دراین نشست اعلام شد که یک گروه جهادی 150 نفره از پزشکان و دانشجویان ممتاز رشته پزشکی در فاصله بین اعیاد قربان تا غدیر در برخی روستاهای گنبدکاووس حضور یافته و به درمان بیماران می پردازند.

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

 

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

 

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

 

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

 

نماز جمعه عامل مهمی برای تقویت اتحاد و برادری و وفاق و همبستگی بین اقوام و مذاهب است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.