معاون وزیر جهاد کشاورزی: شرکت های تعاونی بزرگ تولیدی احیا می شوند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=108916کپی به کلیپ‌بورد

معاون وزیر جهاد کشاورزی: شرکت های تعاونی بزرگ تولیدی احیا می شوند

معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تعاونی محوری را رویکرد جدید این سازمان اعلام کرد
و گفت: بر این اساس احیای شرکت های بزرگ تولیدی مثل شرکت های زراعی و کشت و صنعت در قالب تعاونی در دستور کار قرار دارد.
علی اوسط هاشمی در مراسم افتتاح متمرکز 223 طرح عمرانی، اقتصادی و اشتغالزای گنبدکاووس که استاندار گلستان نیز در آن حضور داشت، افزود : تحقق این رویکرد که در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی است به انجام کارهای جمعی بزرگ در کشور کمک می کند.
وی اضافه کرد: سازمان تعاون روستایی در نظر دارد همه تصدی گری ها را به مردم به عنوان صاحبان اصلی انقلاب واگذار نماید.
اوسط هاشمی با تبریک ایام پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: در جمهوری اسلامی که دو بال جمهوریت و اسلامیت را باهم دارد، هیچ مرزبندی قومی و مذهبی وجود ندارد و همه یک ملت هستند.
معاون وزیر جهادکشاوزی خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی، همه اقوام و مذاهب در قالب ایرانی و مسلمان بودن و در سایه وحدت کلمه از ارکان مهم قدرت نظام هستند.
وی مردم را پشتوانه اصلی نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت : بر این اساس هر نوع نگاه توسعه ای مدیران و مسوولان باید به رضایت و سعادت مردم ختم شود.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: مردم با شرکت در انتخابات، سرنوشت خود و کشور را تعیین می کنند و ملت در مقابل هرگونه انحراف از مسیر امام و شهدا بدون ملاحظه می ایستد.
در این مراسم علاوه بر افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی 223 طرح عمرانی، اقتصادی و اشتغالزای گنبدکاووس که افزون بر 850 میلیارد ریال برای آن هزینه شده و خواهد شد، عملیات اجرایی احداث گلخانه تولید بذرهای هیبریدی به مساحت 41 هکتار با سرمایه گذاری یک هزارو 840 میلیارد ریال بخش خصوصی و یک شرکت خارجی نیز در این شهرستان آغاز شد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.