نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت روز جهانی عصای سفید پیام تبریک صادر کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=110262کپی به کلیپ‌بورد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به مناسبت روز جهانی عصای سفید پیام تبریک صادر کرد

متن پیام مهندس عبدالقدیر کریمی ،
 بیست و سوم مهر هر سال تداعی روزی است که روشن دلان جهان طراوت، پویایی و نشاط را به جویبار زندگی فرا می خوانند و با ضمیر روشن خویش تپش قلب زندگی و نبض پویای طبیعت را ترجمه می کنند و با همین چشمان به ظاهر بسته خویش، در زلال شعور و صفای فطرت خدایی، جلال و جمال حضرت حق را نگریسته و با تأمل در گردش حکیمانه چرخ روزگار، به مهمانی همه نشانه های خلقت می روند.
وی در ادامه می افزاید، عصای سفید چونان پرچمی است که به نشان استقلال در دست روشندلان به حرکت در می آید و آینه ای است که قدرت و نعمت خدایی را به تماشای تأمل و تفکر دیگران می گذارد.
کریمی ادامه داد: به رسمیت شناختن افراد نابینا به عنوان اعضاء مفید و موثر جامعه و لزوم دستگیری از آنان در فرهنگ دینی و ملی ما اهمیت بسزایی دارد؛ به گونه ای که آیه اول و دوم سوره مبارکه عبس در خصوص یکی از اصحاب روشندل پیامبر اکرم (ص) به نام عبدالله نازل شده است.
وی در ادامه آورده است، علاوه بر تاکیدات دین مبین اسلام، نامگذاری 23 مهرماه از سوی سازمان علمی و فرهنگی یونسکو به عنوان روز جهانی نابینایان، تبلور قابلیت ها، توانمندی ها و شأن و منزلت اجتماعی نابینایان است تا با اغتنام از این فرصت کوتاه نگرشی مطلوب در جامعه نسبت به نابینایان به وجود آید.
مهندس کریمی افزود : به راستی کسب مدارج علمی و ورزشی و برافراشتن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران توسط جمعی از روشندلان در پارالمپیک ریو 2016 نمونه بارزی از این قابلیت ها و توانایی ها است.
وی تاکید کرد: اینجانب فرا رسیدن روز جهانی عصای سفید را خدمت تمامی روشندلان و روشن ضمیران عزیز کشور بویژه روشندلان فعال و پویای استان کرمان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای همه این عزیزان سلامتی، بهروزی و توفیقات واسعه الهی در ظل عنایات خاص حضرت ولی ا…الاعظم (عج) مسئلت می نمایم.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در این مراسم با بیان اینکه این شهرستان مرزی به سبب سکونت اقوام و مذاهب اسلامی در استان گلستان، ایران و جهان اسلام به سرزمین وحدت و برادری مشهور است، تصریح کرد: توسعه و پیشرفت گنبدکاووس هم در سایه وحدت اقوام محقق خواهد شد. دکتر سلیمان هاشمی افزود: مردم سال‌هاست که دغدغه و مطالبه توسعه این شهرستان را دارند و به آنها قول می‌دهیم با بهره‌گیری از ظرفیت اقوام آن‌را محقق کنیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس روز پاسدار را به پاسداران عزیز تبریک گفت. دکتر سلیمان هاشمی در اهمیت روز پاسدار به حضور در جمع فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ، فرمانده یگان ۶۰ زرهی عمار یاسر و مسئولان شهرستان گنبد کاووس اشاره کرد و از حجت الاسلام والمسلمین ترابی و همکاران شورای تأمین و شورای اسلامی شهر گنبدکاووس و شهردار قدردانی کرد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت