معاون استاندار: سرمایه‌گذاری، تنها راه نجات اقتصاد گلستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=116951کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری را تنها راه نجات اقتصاد و ایجاد اشتغال در کشور و این استان کمتر توسعه یافته دانست و خواستار اهتمام جدی همه مدیران گلستان برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری تاکید کرد.

عبدالعلی کیان‌مهر روز چهارشنبه در نشست با برخی مدیران دستگاه‌های اداری و اجرایی گنبدکاووس، گفت: گلستان ظرفیت‌ خوبی در بخش‌های گوناگون از جمله کشاورزی، صنعت و گردشگری دارد که مدیران دستگاه‌های مرتبط باید علاوه بر رفع موانع موجود بر سر راه واحدهای فعال، شرایط را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز در این استان فراهم کنند.

وی، تعلل بیش از حد دستگاه‌های متولی در پاسخ به استعلام‌ها برای صدور مجوز را از موانع اصلی پیش روی سرمایه‌گذاران در گلستان دانست و افزود: هیچ دلیلی ندارد برای پاسخ یک استعلام ۲ تا ۶ ماه فرد را معطل کنیم بلکه پاسخ مثبت یا منفی باید در کوتاهترین زمان داده شود.

کیان‌مهر اضافه کرد: همه دستگاه‌های اداری و اجرایی گلستان باید متناسب با ظرفیت‌های بومی حوزه فعالیت کرده، بسته‌های سرمایه‌گذاری قابل اجرا تهیه و به سرمایه‌گذاران واقعی و دارای اهلیت انجام کار، ارائه دهند تا تولید و اشتغال ایجاد شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان همچنین توانمندسازی اقشار آسیب پذیر را از اولویت‌های مدیران استان بویژه کمیته امداد و بهزیستی دانست و گفت: برای تحقق این امر باید از ظرفیت نهادها و هدلینگ‌های اقتصادی مانند ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان بیشتر استفاده کرد.

وی بابیان اینکه رایزنی‌ با مدیران این هدلینگ‌ها برای سرمایه‌گذاری در گلستان انجام شده و آنها نیز آمادگی خود را در این خصوص اعلام کردند، افزود: بخش تعاون استان هم ظرفیت خوبی برای انجام طرح‌های اقتصادی به‌منظور توانمندسازی اقشار آسیب پذیر در قالب شرکت‌های تعاونی دارد که باید پای کار آورده شود.

کیان‌مهر به صدور مجوز برای احداث ۹۰۰ واحد مرغداری در گلستان از سال ۹۲ تاکنون اشاره کرد و گفت: بسیاری از این واحدها هنوز فعال نشدند و در حد مجوز باقی ماندند که باید تعیین تکلیف شوند اگر نمی‌خواهند فعالیت داشته باشند، مجوز آنها باطل و به افراد واجد شرایط جدید داده خواهد شد.

وی با تاکید دوباره برضرورت رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری در گلستان، تصریح کرد: مدیران باید تا حد امکان قوانین و ضوابط را به نفع تولید و سرمایه‌گذاری خم کنند بدون اینکه قانون شکنی صورت گیرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست با فعالین اقتصادی این شهرستان گفت : این شهرستان مرزی دارای ظرفیت بالا در ایجاد مزارع تولید برق خورشیدی دانست و گفت: بدون مشارکت بخش خصوصی توسعه میسر نخواهد شد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در دیدار با بزرگان قوم بزرگ سیستانی، ضمن ابراز تشکر از محبت و برادری آنان، به اهمیت وحدت و همدلی در این منطقه اشاره کرد و گفت: حضور شما عزیزان، نماد همبستگی و وفاق در جغرافیای پهناور گنبد کاووس و استان گلستان است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با نماینده مجلس ، مدیرکل ورزش و جوانان استان ، شهردار و شورای شهر به اهمیت ورزش والیبال در منطقه اشاره کرد و گفت: حضور آقای تقوی، رئیس هیئت والیبال کشور نشان‌دهنده اهمیت این ورزش در شهرستان ماست.
رئیس فدراسیون والیبال از عزم جدی برای بازگرداندن گنبدکاووس به لیگ برتر خبر داد و با ستایش از تغییر رویکرد مسئولان این شهر، قول داد مسیر بازگشت تیم شهرداری گنبد به سطح اول والیبال ایران را هموار کند. میلاد تقوی شامگاه شنبه در جلسه‌ای با حضور مسوولان گنبدکاووس در فرمانداری این شهر با اشاره به تلاش‌های گذشته فدراسیون برای حفظ گنبدکاووس در لیگ برتر، گفت: سال قبل، ۵۱ روز قرعه‌کشی لیگ را به تعویق انداختیم، اما اراده لازم برای تیم‌داری وجود نداشت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
رئیس فدراسیون والیبال که برای تماشای فینال جام رمضان به گنبدکاووس سفر کرده بود در میان غوغای تماشاگران پرشور گنبدی، گفت: گنبدکاووس، قلب تپنده والیبال ایران است و جای‌ خالی تیمی از این شهر با هوادارانش در لیگ برتر به شدت احساس می‌شود. به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه ، شامگاه شنبه در سالن المپیک گنبدکاووس، از تغییر رویکرد مسئولین گلستان و گنبدکاووس برای حمایت از والیبال قدردانی کرد و نوید داد: با تمام توان مسیر بازگشت گنبد به لیگ برتر را هموار خواهیم کرد.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبد کاووس گفت: دکتر کریمی با تجربیات ارزشمند خود در سطوح استانی و ملی، می‌تواند تحولات مثبتی را در این حوزه ایجاد کند. دکتر سلیمان هاشمی افزود: دکتر کریمی سابقه فعالیت در حوزه‌های اقتصادی و غیر اقتصادی در استان، به ویژه به عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، و همچنین تجربه در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری را دارد. این تجارب می‌تواند به سازمان نظام مهندسی کمک کند تا در زمینه‌های مختلف به ویژه در توسعه ساخت و سازهای اصولی و پایدار، موفق‌تر عمل کند.