مسائل فرهنگي بايد موضوع پايان نامه دانشگاهيان قرار بگيرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100624کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس در جلسه هم انديشي فرهنگي اين شهرستان كه در نماز جمعه برگزار شد با بيان اينكه بحث فرهنگ يك بحث زير بنايي است. اظهار داشت: مولفه هاي فرهنگي مهمترين شاخصه ها است و حكم فونداسيون يك زير بناي مستحكم را دارد. مهندس حميدي ياد آور شد: فرهنگ مقوله اي حساس و زيربنايي است كه نياز به كار برنامه ريزي شده دارد.

وي همچنين خاطر نشان كرد: برخورد با فرهنگ و دامن زدن به آن بازي با آتش است و برخورد با مسائل فرهنگي نياز به تدابير و برنامه ريزي مفصل دارد.

فرماندار ويژه شهرستان گنبد كاووس تصريح كرد: در بحث توسعه اولويت اول توسعه فرهنگي است بعد توسعه اقتصادي اجتماعي و ديگر مولفه هاي پيشرفت.

مهندس حميدي افزود: در حوزه مباحث فرهنگي بايد دانشگاهيان و افراد صاحب نظر و علماي حوزه دخيل باشند و بايد كار كارشناسي صورت بگيرد و نتايج اين جلسات در اختيار مسئولان امر قرار بگيرد تا در شوراي فرهنگ عمومي مصوب و اجرايي شود.

وي توجه به موضوعات پايان نامه اي و قرار دادن موضوعات فرهنگي در اولويت پايان نامه هاي دانشگاهي را از راهكارهاي مناسب براي بهره برداري مناسب از افكار و انديشه ها در ارتقاء فرهنگ بر شمرد.

در پايان فرماندار ويژه گنبد كاووس، رئيس اداره تبليغات اسلامي را مامور كرد تا نسبت به تشكيل كميته كارشناسي فرهنگي متشكل از كارشناسان مجرب دانشگاهي و حوزوي شوراي فرهنگ شهرستان اقدام و افراد پيشنهادي را به همراه شرح وظايف كميته مذكور به شوراي فرهنگ عمومي جهت تصويب نهايي پيشنهاد نمايد.

حجت الاسلام سبحاني امام جمعه گنبد كاووس نيز در اين جلسه بر لزوم اجرايي كردن راهكارهاي فرهنگي تاكيد كرد و يادآور شد: ستاد امر به معروف و شوراي فرهنگ عمومي و جلسه هم انديشي فرهنگي بهتر است با يكديگر ادغام شود تا نتايج بهتري از اين جلسات عايد شهرستان شود و در اين خصوص به فرمايشات مقام معظم رهبري توجه ويژه اي شود.

وي با بيان اينكه انقلاب ما يك انقلاب فرهنگي بود و توجه به اعتقادات ديني زير بناي اين نظام است خاطر نشان كرد علت پيروزي مردم اعتقادات و باور مردم بود كه توطئه دشمنان را خنثي كرد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشستی با حضور رئیس اداره ثبت اسناد و جمعی از سر دفتر داران شهرستان ، ضمن تأکید بر اهمیت جایگاه ثبت اسناد و املاک، گفت: ما می‌توانیم دقیق‌ترین و معتبرترین آمار را از مجموعه ثبت اسناد و املاک کشور داشته باشیم. این آمار نه تنها برای تصمیم‌گیری‌های مدیریتی در حوزه ازدواج و طلاق، بلکه در زمینه صدور سند و سایر موضوعات مربوطه بسیار مهم است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست با بخشدار مرکزی و همکاران ، بر اهمیت توجه ویژه به بخشداری مرکزی تاکید کرد و گفت: جمعیت بخش مرکزی ما از ۷ شهرستان استان گلستان بیشتر است و این نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه این بخشداری در شهرستان ماست .
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جشن نوروزگاه که به مناسبت حضور مهمانان نوروزی و شهروندان در جوار بزرگترین برج آجری جهان برگزار شد، ضمن عرض سلام و احترام به حاضران، سلام استاندار گلستان را به حاضرین منتقل کرد. دکتر سلیمان هاشمی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، از ظرفیت‌های فراوان شهرستان در زمینه‌های تاریخی، فرهنگی و انسانی سخن گفت.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در مراسم تحویل یک دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه خودروی نجات به تشریح تلاش‌های اعضای جمعیت هلال احمر و اهمیت همکاری در زمینه مدیریت بحران پرداخت. دکتر سلیمان هاشمی با اشاره به زحمات مدیر مجموعه، جناب آقای نودهی، که سال‌ها در حوزه هلال احمر فعالیت داشته است، بر لزوم تقدیر و تشکر از تمامی عزیزانی که در این حوزه تلاش می‌کنند، تأکید کرد.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در اولین جشنواره شیرینی و غذاهای سنتی ترکمن گفت: میراث فرهنگی باید به عنوان یک سبک ملی حفظ شود دکتر سلیمان هاشمی در مراسم افتتاحیه اولین جشنواره شیرینی و غذاهای سنتی ترکمن، بر اهمیت حفظ و معرفی میراث فرهنگی تأکید کرد. وی از متولیان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خواست تا این میراث معنوی را به عنوان یک سبک ملی در نظر بگیرند و اقدامات لازم را در این راستا انجام دهند.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه گنبدکاووس در ادامه دیدارهای مردمی خود با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم این هفته نیز با مردم دیدار کرد. دکتر سلیمان هاشمی با ۶۶ تن از مراجعه‌کنندگان ملاقات کرد و ضمن قرار گرفتن در جریان مسائل و مشکلات آنها به صورت موردی دستورات مقتضی را صادر کرد.