مرکز آموزش سلامت شهرستان گنبد کاووس راه اندازی خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=102270کپی به کلیپ‌بورد

مرکز آموزش سلامت شهرستان گنبد کاووس راه اندازی خواهد شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس از پیگیری برای تاسیس مرکز آموزش سلامت شهرستان در آینده ای نزدیک خبر داد.
مهندس حمیدی تصریح کرد: رشته های پیراپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس هم برای سال تحصیلی آینده راه اندازی خواهد شد.
وی بر لزوم جذب متخصص پیش درمانی در شهرستان تاکید کرد و این تخصص را نیاز بیماران سرطانی منطقه دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این جلسه ضمن تشریح برنامه های بهداشت و درمان در شهرستان گنبد کاووس افزود: می توان از ظرفیت خیرین این شهرستان برای احداث بیمارستان و تجهیز مراکز درمانی استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد: پیگیری ایجاد یک کلینیک تخصصی در شهرستان گنبد کاووس هستیم زیرا این شهرستان ظرفیت خدمات رسانی بیشتری نسبت به مراکز بیمارستانی در شهرهای استاندارد.
وی از تجهیز بیمارستان پیامبر اعظم (ص) خبر داد و گفت: 4 پایگاه بهداشتی درمانی در سال جاری در شهرستان راه اندازی می شود

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.