مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109041کپی به کلیپ‌بورد

مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر جانباز 70 درصد گنبد کاووس سرگرد شهید حسن قندهاری با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه ، امام جمعه ،مسئولان و اقشار مختلف مردم این شهرستان برگزار شد.
مراسم تشییع و خاکسپاری این جانباز شهید که از پرسنل ارتش جمهوری اسلامی بود، با برگزاری تشریفات نظامی از مقابل بیمارستان طالقانی گنبدکاووس آغاز شد و مردم شهیدپرور این شهرستان، پیکر پاک وی را تا مسجد قائمیه بردوش خود حمل و تشییع کردند.
پس از اقامه نماز بر پیکر این جانباز شهید توسط امام جمعه گنبدکاووس، پیکر پاک او برای خاکسپاری به گلزار شهدای امامزاده یحیی بن زید (ع) این شهرستان منتقل و در جوار سایر همرزمان شهیدش در خانه ابدی آرام گرفت.
قرار است مراسم سوم سرگرد جانباز شهید حسن قندرهاری که در منطقه شلمچه و براثر ترکش خمپاره از ناحیه دو پا، دست چپ و انگشتان دست راست دچار مجروحیت و 70 درصد جانبازی شده بود، فردا سه شنبه اول اسفند در مسجد حضرت امیرالمومنین شهرک بهارستان گنبدکاووس برگزار شود

مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

 

مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

 

مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

 

مردم گنبد پیکر پاک یک جانباز شهید را تشییع کردند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.