مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=101867کپی به کلیپ‌بورد

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در همایش مادران شهدا اظهار داشت: خانواده های شهدا و مادران شهدا باید کار زینبی کنند و هدایتگر جامعه باشند.
مهندس حمیدی با بیان اینکه وظیفه خانواده شهدا سنگینتر است افزود: خانواده شهدا مثل چراغهای نورانی هستند که باید جامعه را روشن کنند.
وی تصریح کرد: در جنگ فرهنگی که دشمنان بر علیه جوانان به راه انداخته اند افزود: وظیفه خانواده شهدا با دادن شهیدان تمام نشده است و خانواده شهدا با هدایتگری خود راه شهدا را ادامه دهند.
وی افزود: جامعه ما به ویژه قشر جوان نیازمند هدایتگری است چیزی که جامعه ما را تهدید می کند جنگهای خاموش است که جنگ از جبهه های مهران و شملچه به خانه های ما رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت شورای مشورتی ایثارگران خدمت به خانواده های ایثارگران را عبادت دانست و با اشاره به سال 94 گفت: هر چه داریم از خانواده های شهدا است .
وی خاطر نشان کردذ : آنچه در مذاکرات دشمن را به زانو درآورد و بالاخره حق هسته ای ایران را پذیرفت به برکت خون جوانانی است که صادقانه در راه خدا هستی خود را نثار کردند

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

 

مادران شهدا باید با هدایتگری جامعه راه شهدا و حضرت زینب (س) را ادامه بدهند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.