نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

فنی و حرفه ای با کمبود بودجه برای آموزش متقاضیان مواجه است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109974کپی به کلیپ‌بورد

فنی و حرفه ای با کمبود بودجه برای آموزش متقاضیان مواجه است

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه کل بودجه امسال سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور 400 میلیارد ریال است، خاطر نشان کرد: با توجه به استقبال متقاضیان برای آموزش در زمینه های مختلف ، امکانات و بودجه موجود پاسخگوی این افراد نیست.
سلیمان پاک سرشت در سفر به شهرستان گنبدکاووس افزود: با توجه به این موضوع، علاقه مندان به کسب مهارت برای طی دوره های آموزشی در نوبت قرار دارند.
وی با اشاره به موفقیت استان گلستان در جذب هنرجو گفت: استان گلستان در زمینه مهارت آموزی و ایجاد علاقه و اشتیاق در بین جوانان جهش چشمگیری داشته و بر همین مبنا امروز شاهد صف های طولانی تقاضا برای کسب مهارت و رسیدن به بازار کار هستیم.
وی افزود: با توجه به این موضوع، بودجه 10 میلیارد ریالی برای تجهیز و رفع مشکلات موجود این سازمان به استان گلستان اختصاص یافت.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بازدید امروز اعضای کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان گنبدکاووس، کمبودهای این مرکز را بیش از پیش عیان کرد و با تعامل با نمایندگان مجلس، راهکار مناسب برای رفع این مشکلات اندیشیده می شود.
پاک سرشت با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده بین مراکز آموزش عالی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: با اجرای این تفاهم نامه، دانشجویان برای گذراندن واحدهای کارگاهی و کارآموزی خود با مراجعه به مراکز فنی حرفه ای در یک محیط واقعی دانش آموخته خواهند شد.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و هیات همراه متشکل از برخی مدیران کشوری در زمینه آموزش، برای بازدید از مراکز دانشگاهی و آموزشی وارد استان گلستان شدند و در نخستین روز از سفر سه روزه خود با حضور در شهرستان گنبدکاووس در شرق این استان از مراکز آموزش عالی ، فنی و حرفه ای و برخی مدارس این شهرستان بازدید کردند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس در جمع مدیران ادارات و نهادهای گنبدکاووس به‌مناسبت آغاز دهه فجر پیروزی انقلاب،هم در این مراسم با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: دهه فجر و شهیدانی که در راه پیروزی انقلاب جان خویش را نثار کردند محور وحدت و برادری هستند. دکترسلیمان هاشمی افزود: گنبدکاووس دومین شهرستان استان گلستان است که در ایام دهه فجر پروژه‌های قابل توجه عمرانی و اقتصادی آن به ارزش ۲۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری یا عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد.
سرپرست فرمانداری ویژه گنبدکاووس روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری گنبدکاووس گفت: مشکلات و کمبودهای این شهرستان مرزی که سرزمین و نماد وحدت و برادری است باید با وفاق و تلاش همگانی رفع شود. دکتر سلیمان هاشمی افزود: بزودی یک شورای وفاق در گنبدکاووس تشکیل خواهد شد تا در سایه آن ظرفیت‌ها و راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای این شهرستان اندیشده و برای رفع آن گام برداریم.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در این مراسم با تبریک عید مبعث، بیان کرد: برگزیده شدن نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) به پیامبری از نعمت‌های عظمای خداوند به جهان بشریت است زیرا توحید و خداپرستی که دستاورد بزرگ بعثت است به مسلمانان و جامعه بشری داده شد. آخوند کمال غراوی افزود: عمل به آیات الهی و تزکیه نفس که هدف رسالت پیامبر(ص) است ما را از فساد و گمراهی مصون می دارد.
سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به زندگی مسالمت آمیز همراه با وحدت اقوام و مذاهب اسلامی ساکن در این استان، تصریح کرد: برخلاف برخی باورها که سکونت اقوام در یک منطقه را تهدید می‌دانند اما این باورها درمورد گلستان صدق نمی‌کند و اقوام ساکن در آن همیشه یک فرصت بوده و هستند. محمد حمیدی روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان مرزی گنبدکاووس افزود: استفاده از ظرفیت اقوام و نخبگان آنها در مناصب، راهبرد و شعار وفاق رییس جمهور است و ایشان هم به صورت
سرپرست فرمانداری ویژه
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست مشترک با فرماندهی بسیج سپاه گنبدکاووس به بررسی اهمیت الگوهای انسانی و فرهنگی در جامعه می‌پردازد و به ویژه به شخصیت حاج قاسم سلیمانی اشاره می‌کند. نویسنده بر این نکته تأکید دارد که اگر ما خود را بشکنیم و به الگوهایی چون حاج قاسم سلیمانی توجه کنیم، می‌توانیم به رشد و تعالی برسیم. همچنین، به برگزاری برنامه‌ای فرهنگی توسط سپاه گنبد برای بزرگداشت نقش سپاه در جامعه اشاره می‌شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: برای مبارزه با اعتیاد در جامعه باید تبلیغ ، تحلیل و کار کارشناسی قوی صورت بگیرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، مهدی دهرویه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر بر اهمیت نظارت و رصد وضعیت معتادان و آسیب‌دیدگان اجتماعی و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای معلمان و دانش‌آموزان تاکید کرد.