فرماندار ویژه گنبدکاووس: از امروز به جای تذکر اصناف متخلف پلمب خواهند شد/ اولویت اصلی ستاد کرونا سلامتی مردم و خانواده هاست

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=112276کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار ویژه گنبدکاووس: از امروز به جای تذکر اصناف متخلف پلمب خواهند شد/ اولویت اصلی ستاد کرونا سلامتی مردم و خانواده هاست

  مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه ویدیو کنفرانس ستاد کرونای استان با حضور استاندار گلستان با اشاره به کفایت تذکرات به اصناف تخلف کننده از مصوبات ستاد کرونا، گفت: از امروز بدون مماشات با اصناف متخلف برخورد جدی شده و با پلمب رو به رو خواهند شد.
وی ضمن اینکه خواستار رسانه ای شدن پلمب اماکن و اصناف متخلف شد، ادامه داد: برخی اصناف حتی با تعطیلی اقتصاد خانواده خود به خاطر سلامت مردم به قانون احترام گذاشته اند اما تعداد اندکی با بی احترامی به قانون سلامت مردم و همشهریان را به خطر انداخته اند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گنبدکاووس نیز در این جلسه با انتقاد از تجمع در برخی فروشگاههای زنجیره ای، تصریح کرد: برخی نانوایی ها نیز بدون ماسک و دستکش فعالیت می کنند که تذکرات لازم داده شده است.
فرهاد بدیعی از رعایت ۷۰ تا ۸۰ درصدی پروتکل ها در گنبدکاووس خبر داد و تاکید کرد: برای کنترل بیماری شیوع یافته فعلی نیازمند رعایت حداقل بیش از ۹۰ درصد هستیم

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.