فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس به صورت سرزده از مدارس بازدید کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=113009کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس به صورت سرزده از مدارس بازدید کرد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس با همراهی رییس بهداشت و درمان و رییس مرکز بهداشت شهرستان از مدارس این شهرستان به صورت سرزده بازدید کرد و ضمن دیدار و گفتگوی صمیمی با دانش آموزان و معلمان، از نزدیک در جریان وضعیت آموزشی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مداس قرار گرفت.
مهدی دهرویه گفت: تمهیدات لازم برای حضور دانش آموزان و معلمان در مدارس قبلا طی جلسات متعدد با مسئولان آموزشی و بهداشتی و دستگاههای مربوطه انجام شده است.
ریس ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونای شهرستان گنبدکاووس با تاکید بر الزام رعایت پروتکهای بهداشتی و مصوبات ستاد کرونا در مدارس گفت: همه مدارس باید دستورات ابلاغی ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا را رعایت کنند.
وی با بیان اینکه مصوبات جلسات ستاد مبارزه با کرونای شهرستان به خوبی در مدارس درحال اجراست، افزود: برخی از نواقص موجود در مدارس این شهرستان مربوط به نوسازی و بهینه سازی مدارس است.
وی افزود: در ۲ سال گذشته به علت شیوع کرونا، آموزش در مدارس بر بستر فضای مجازی و شبکه شاد انجام گرفت که با بهبود وضعیت از امروز مدارس به صورت حضوری فعالیت می کنند و قطعا حضوری شدن مدارس از افت تحصیلی دانش آموزان‌جلوگیری می کند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.