عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105096کپی به کلیپ‌بورد

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی زمینی آب شرب روستای حاجی قوشان از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس با حضورمهندس عبدالقدیر کریمی معاون استاندار و فرماندار ویژه ، طیار نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان و مسئولان محلی آغاز شد
برای احداث این مخزن زمینی چهار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده و با احداث آن در زمینی به مساحت 1800 متر مربع ، اهالی دو روستای حاجی قوشان و ایشانلر از ذخیره آب مطمئن برخوردار می شوند
پیش از این هالی این دو روستا از یک مخزن هوایی 100مترمکعبی برای تامین آب شرب استفاده می کردند که در زمان اوج مصرف پاسخگوی نیاز اهالی نبود و با مشکل تامین آب روبرو می شدند.
روستای حاحی قوشان با 5200 نفر و روستای ایشانلر نیز با 300 نفر جمعیت از توابع بخش مرکزی شهرستان گنبدکاووس هستند که ساکنین آن را ترکمن ها تشکیل می دهند

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

 

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

 

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

 

عملیات احداث مخزن یک هزار متر مکعبی آب شرب روستای حاجی قوشان آغاز شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.