عملیات اجرایی دو طرح عمرانی در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبد کاووس آغاز شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=104032کپی به کلیپ‌بورد

عملیات اجرایی دو طرح عمرانی در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبد کاووس آغاز شد

عملیات اجرایی دو طرح عمرانی در آستان مقدس امامزاده یحیی بن زید (ع) شهر گنبدکاووس به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی آغاز شد
دراین مراسم که باحضورمهندس حمیدی معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبدکاووس و برخی مسئولان این شهرستان برگزار شد، عملیات اجرایی دو طرح تسطیح و محوطه سازی ضلع غربی و شمالی و نیز احداث سرویس بهداشتی آستان مقدس این امامزاده آغاز شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گنبدکاووس در این مراسم گفت: برای اجرای این دو طرح که در راستای افزایش خدمات و رفاه عمومی زائران حرم مطهر امامزاده یحیی بن زید (ع) انجام می شود، مبلغ شش میلیارد ریال اعتبار اولیه پیش بینی شده است.
حجت الاسلام و المسلمین نصرت الله جعفری افزود: تسطیح و محوطه سازی هر یک از دو ضلع امامزاده به مساحت تقریبی یکهزار متر مربع و سرویس بهداشتی نیز با زیربنای 530 متر مربع با 68 چشمه احداث می شود.
وی اضافه کرد: تمامی هزینه های اجرایی این دو طرح از محل نذورات مردمی و نیز مشارکت خیرین تامین می شود.

عملیات اجرایی دو طرح عمرانی در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبد کاووس آغاز شد

 

عملیات اجرایی دو طرح عمرانی در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبد کاووس آغاز شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.