عدم مدیریت واحد در صدور مجوز، مشکل اساسی آژانس و سرویس های کرایه

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=109206کپی به کلیپ‌بورد

عدم مدیریت واحد در صدور مجوز، مشکل اساسی آژانس و سرویس های کرایه

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبد کاووس گفت: مشکل اصلی حمل و نقل مسافر در شهر عدم مدیریت واحد در صدور مجوزهای این حوزه است و اختلاف نظرهایی بین تمام دستگاههایی که مستقیم یا غیرمستقیم در مدیریت این حوزه نقش دارند وجود دارد.
مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه شورای ترافیک شهرستان گنبدکاووس با اشاره به این مطلب گفت: نباید در موضوعاتی که با ایمنی و سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد صرفا با نگاه و تعصب صنفی وارد شویم. چرا که اگر به این شکل نگاه شود ظلم به مردم و مصالح شهرستان است.
فرماندار ویژه گنبدکاووس افزود: انشاء الله طی یکماه آینده موضوع متولی صدور مجوز آژانس ، استانی حل شود و تا مصوبه جلسه استانی به ما ابلاغ نشده است هیچ مجوز جدیدی صادر نشود و هیچ کدام از حوزه های مربوطه اقدام به صدور مجوز نکنند.
کریمی همچنین اذعان کرد: با محوریت معاون عمرانی و بازرسی فرمانداری بررسی مجوز های صادر شده تا پایان همین هفته انجام شود و گزارشی از چگونگی فرایند صدور مجوز اعلام شود.
وی با تاکید بر اینکه در برخورد با تخلفات انتظارمان این است با اقتدار بیشتری اقدام شود.
وی خاطر نشان کرد: شاید برخی از مشکلات ،ناشی از برخی قوانین خاص در بالادست باشد ما می توانیم با تصمیمات درست و مصوباتِ قانونی، در حل این مشکلات پیشرو باشیم

عدم مدیریت واحد در صدور مجوز، مشکل اساسی آژانس و سرویس های کرایه

 

عدم مدیریت واحد در صدور مجوز، مشکل اساسی آژانس و سرویس های کرایه

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.