عامل وحدت ساز بین مسلمین توجه به مشترکات دینی و قرآن کریم است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101410کپی به کلیپ‌بورد

عامل وحدت ساز بین مسلمین توجه به مشترکات دینی و قرآن کریم است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه شورای اداری بخش داشلی برون با تبریک هفته وحدت اظهار داشت: مهمترین محور رسالت حضرت محمد (ص) وحدت بود ،وحدتی مثال زدنی که در طول تاریخ باید از آن درس گرفت و همه مسلمانان از تفرقه و نفاق با تأسی به پیامبر مهربانی دور ی کنند.
مهندس حمیدی با بیان اینکه همه ما پیرو حضرت محمد (ص) هستیم و در وجود ایشان بارقه ای از مهر پروردگار برای بشریت هویدا شده است افزود: وحدت بین اقوام در پیروزی انقلاب اسلامی نقش عمده ای داشتو در طول 8 سال دفاع مقدس با ایمان و یکپارچگی و وحدت این انقلاب حفظ شد.
وی اقدامات گروههای تکفیری و داعش را اوج تفرقه و توطئه استکبار جهانی برای مسلمانان عنوان کرد و گفت: داعش خطری است که مسلمانان را تهدید می کند و زخم عمیقی بر پیکر جامعه مسلمانان است .
وی با اشاره به امنیت موجود در کشور در سایه رهبری های داهیانه مقام معظم رهبری افزود: اگر پا را فراتر از مرزهای ایران بگذارم شاهد درگیریها و خون ریزی هایی هستیم که منشاء آن توطئه های استکبار و تفرقه بین مسلمانان است.
وی بر دقت بر شاخصه های وحدت ساز بین مسلمین تاکید کرد و گفت: قرآن عامل وحدت است و تعامل اندیشمندان و مطالعه کتب دینی فرق مختلف تحمل نظرات گوناگون و پرهیز از قومیت گرایی از دیگر عوامل وحدت ساز است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت منطقه آزاد در منطقه اینچه برون گفت: نگاه به منطقه آزاد بیشتر رویکرد تولیدی است و در آن صادرات غلات در اولویت است.
وی با بیان اینکه این منطقه آزاد اقتصدی ،تجاری ،صنعتی و معدنی خواهد بود یادآور شد : این منطقه همانند کیش نخواهد بود.

عامل وحدت ساز بین مسلمین توجه به مشترکات دینی و قرآن کریم است

 

عامل وحدت ساز بین مسلمین توجه به مشترکات دینی و قرآن کریم است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.