طرح های پایلوت خدمات برجسته به مردم ارائه دهد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=111196کپی به کلیپ‌بورد

طرح های پایلوت خدمات برجسته به مردم ارائه دهد

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت:باید در منطقه ی که طرح های پایلوت اجرا می شود خدمات بیشتر و برجسته به مردم ارائه شود.
مهندس عبدالقدیر کریمی در جلسه شورای سلامت با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان و مدیر کل بیمه سلامت استان اظهار داشت:طرح های کشوری که به صورت پایلوت در استان ها اچرا می شود باید خدمات ویژه و برجسته به مردم ارائه دهد.مدیران مرتبط باید از مدت زمان این طرح نهایت بهره برای خدمات بهتر و بیشتر به مردم را ببرند.
وی افزود: همچنین از ظرفیت این طرح های پایلوت برای ایجاد زیرساخت های استان و شهرستان که در مواقع عادی زمان زیادی می برد استفاده شود.
معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس با ابراز گلایه از مدیر کل بیمه سلامت استان بیان داشت: در مدت سه سال که بنده در تصدی فرماندار گنبدکاووس هستم انتظار داشتم دکتر حسینی در یکی از جلسات شورای اداری حضور یافته و یا نشستی را برای رفع و بررسی مشکلات بیمه مردم شهرستان داشته باشند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد مشکلات حوزه بیمه به سبب ارتباط کمتر مدیران بیمه سلامت استان با جامعه هدف و یا فرمانداران شهرستان ها باشد.
کریمی گفت: مجمع نمایندگان برای رفع مشکلات جامعه روستایی و مشکلات بیمه جامعه هدف جلسه اضطراری برگزار کند و راهکارهای مناسب ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه.به اینکه استان گلستان و به ویژه گنبدکاووس جز اولین شهرستان سیل زده هستند و 90 هزار نفر درگیر سیل بودند انتظار می رود نمایندگان مجلس شورای اسلامی از این ظرفیت برای از بین بردن سقف اعتباری بیمه استفاده کنند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان.داشت: تیم تخصصی برای بررسی شرایط موجود خدمات بیمه ای در مراکز درمانی خصوصی و دولتی تشکیل شده تا توزیع عادلانه بیمه ای در این مراکز انجام شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با یادآوری سقف اعتباری پیش بینی شده در قانون بودجه از سال ۹۶ تا الان برای بیمه های روستایی و سلامت همگانی، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کرد تا این محدودیت ها را بردارند.
عبدالرضا فاضل نیز دراین جلسه گفت: تعیین سقف اعتباری برای بیمه‌های روستایی و سلامت همگانی که از سال ۹۶ در قانون بودجه مصوب می‌شود، سبب شده تا با پر شدن سقف بیمه، شرکت بیمه از پرداخت هزینه‌ها خودداری کند.
وی افزود: عدم پرداخت سهم بیمه‌ای توسط بیمه روستایی و سلامت بیش از سقف تعیین شده اعتباری، امروز به چالش جدی تبدیل شده و مشکلاتی را برای دارندگان این دفترچه‌ها در استان گلستان ایجاد کرده است.
دکتر فاضل اضافه کرد: سقف اعتباری بیمه روستایی و سلامت همگانی در استان گلستان درسال ۹۶ مبلغ دو هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال بود که این رقم درسال ۹۷ به مقدار ۱۰ درصد کاهش یافت و به احتمال زیاد درسال جاری بازهم کاهش می‌یابد.
وی گفت: کاهش سقف تعهدات بیمه روستایی و سلامت از یک سو و افزایش ۲۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت داروها از سوی دیگر سبب شده تا بیشتر بیماران (دارندگان این نوع دفترچه‌ها) به سمت مراکز درمانی دولتی که خود دارای برخی کمبودها و مشکلات هستند، هدایت شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ادامه داد: مشکل محدودیت اعتباری برای بیمه روستایی و سلامت همگانی مربوط به کل کشور است و نمایندگان مجلس می‌بایست با رفع این محدودیت، مشکلات دارنندگان این نوع دفترچه‌ها را کاهش دهند.
وی گفت: مراکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی گلستان به دلیل اعمال محدودیت اعتباری برای بیمه روستایی و سلامت اکنون ۷۰ میلیارد ریال اسناد پرداخت نشده توسط بیمه از سال ۹۷ و ۹۶ دارد که با قانون فعلی کاغذ باطله محسوب می‌شود.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان نیز در این جلسه با تأیید سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: کاهش سقف اعتباری بیمه روستایی و سلامت همگانی مصوب مجلس شورای اسلامی است که در بند الف تبصره ۱۷ قانون بودجه از سال ۹۶ تا الان آمده است که بایستی اصلاح شود.
سید محمد حسینی افزود: براساس سقف اعتباری تعیین شده، بیمه سلامت حق ندارد بیش از آن هزینه کند زیرا دستگاه‌های نظارتی از جمله دیوان محاسبات که زیر نظر مجلس شورای اسلامی است، با ما برخورد می‌کنند.
وی اضافه کرد: بیمه ۹۰ درصد هزینه بستری و ۷۰ درصد هزینه سرپایی را پرداخت می‌کند و فرقی برای بیمه در پرداخت این هزینه به مراکز درمانی دولتی یا خصوصی ندارد

طرح های پایلوت خدمات برجسته به مردم ارائه دهد

 

طرح های پایلوت خدمات برجسته به مردم ارائه دهد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.