طرح محدود سازی میدان جمهوری آزادشهر راه حلی موقت برای رفع معضل ترافیک در ایام نوروز است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112929کپی به کلیپ‌بورد

طرح محدود سازی میدان جمهوری آزادشهر راه حلی موقت برای رفع معضل ترافیک در ایام نوروز است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با همراهی فرماندار آزادشهر از میدان جمهوری (الله) آزادشهر بازدید کرد.
مهدی دهرویه با اشاره به مشکل ترافیک این میدان که مسیر تردد آزادشهر به گنبدکاووس را با معضلات ترافیکی روبرو کرده گفت: به دلیل ترافیک سنگین این میدان که موجب ناراحتی مسافران گنبدی و هم شهروندان آزادشهری شده و برای رفاه حال رانندگان و پیشگیری از قفل شدن میدان ، پلیس راهور تدابیر و تمهیداتی اندیشیده است که به آن تمکین می کنیم وی تصریح کرد: در این طرح محدودسازی ترافیکی مسافران شهرستان گنبدکاووس مجبورند مسیر طولانی تری را به سمت گنبدکاووس بپیمایند.
سید جواد کریمی سرپرست فرمانداری آزادشهر نیز در حاشیه بازدید از میدان جمهوری این شهرستان گفت : از آنجا که آزادشهر در مسیر راه های ترانزیتی و زیارتی قرار دارد و همچنین سفر مردم این شهر به سمت گنبد کاووس زیاد است، میدان الله این شهر در فصل تعطیلات و ایام نوروز با ترافیک سنگین مواجه می شود و این میدان ۵ ورودی از سمت گنبدکاووس شاهرود گرگان مشهد و شهر آزادشهر دارد و روزانه سفرهای زیادی از این شهر به شهر گنبدکاووس می شود که همه این سفرها در این محل با هم تلاقی پیدا می کنند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.