صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105278کپی به کلیپ‌بورد

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر درگنبدکاووس به مناسبت بزرگداشت هفته دولت و باحضور یگان های نمونه از ارتش، سپاه، بسیج، انتظامی، هنگ مرزی در سربازخانه سرلشکر شهید هوشنگ اسدالله پور این شهرستان برگزار شد.
دراین مراسم که صبح روز یکشنبه برگزار شد، جانشین تیپ 230 شهید اسدالله متاجی گرگان، اعضای شورای تامین و برخی مسئولان شهرستان گنبدکاووس حضور داشتند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس دراین مراسم با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و برشمردن برخی ویژگی های این دو شهید والامقام از جمله تواضع و فروتنی، ساده زیستی و مردمداری، گفت: راز ماندگاری شهیدان رجایی و باهنر در دل عامه مردم، همین ویژگی ها بوده است.
مهندس عبدالقدیر کریمی با تاکید بر ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان انقلاب اسلامی، افزود: امروز امنیت، آرامش، عزت و اقتدار کشور مرهون خون شهیدان است و نباید لحظه ای از نام، یاد و سیره این والامقامان غافل بود.
وی با قدردانی از تلاش ها و جانفشانی های نیروهای مسلح کشور در تامین امنیت، حفظ استقلال و اقتدار کشور، گفت: امروز نیروهای مسلح، عزیز ملت و نور چشم آنان هستند زیرا امنیت و آرامش موجود در اقصی نقاط این سرزمین و مرزهای آن، مرهون تلاش شبانه روزی نیروهای مسلح است.
کریمی اضافه کرد: امروز بسیاری از کشورهای بزرگ دنیا و منطقه نمی توانند از استقلال، اقتدار و صلابت واقعی کشور ایران، به سادگی بگذرند.
وی، وجود تعامل و همدلی بین نیروهای مسلح کشور تحت فرماندهی کل قوا را یک برکت برای نظام جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: به یقین وجود تعامل و همراهی در همه بخش ها و حوزه ها، منشاء خیر و برکت است.
فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین با اشاره به برخی خدمات دولت تدبیر و امید در سه سال گذشته در این شهرستان، یادآور شد: همه این خدمات نشانه این است که دولت و کارگزاران آن با وجود مشکلات مالی، حتی یک لحظه نیز از خدمت به مردم غافل نیستند.
کریمی، افتتاح 208 طرح عمرانی و اقتصادی و آغاز عملیات اجرای دو طرح عمرانی دیگر با مجموع 750 میلیارد ریال و اشتغالزایی 432 نفر در یکسال اخیر در گنبدکاووس را از مهمترین اقدامات دولت دانست و گفت: هفته دولت همچون دیگر مناسبت های ایام سال تنها یک نماد و فرصتی برای ارائه اقدامات و عملکردهای یک ساله دولت به مردم است.
وی همچنین عملکرد دولت در سه سال گذشته دربخش های مختلف درسطح ملی و بین المللی از جمله مذاکرات هسته ای، افزایش ارتباط با کشورهای همسایه و دنیا، اجرای طرح تحول نظام سلامت، کنترل و کاهش نرخ تورم و حرکت به سمت رشد اقتصادی را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: مجموعه این عملکردها امید به زندگی و آبادانی بیشتر را دل مردم زنده کرد.

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

صبحگاه مشترک نیروهای مسلح مستقر در گنبد کاووس بر پا شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.