زکات فطریه جمع آوری شده در همان شهرستان هزینه خواهد شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=115931کپی به کلیپ‌بورد

زکات فطریه جمع آوری شده در همان شهرستان هزینه خواهد شد

رییس اداره سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه گنبدکاووس گفت: مردم زکات فطریه خود را به مبادی تعیین شده از سوی ستاد زکات فطریه شهرستان بپردازند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس، حنیفه عصمتی در جلسه هماهنگی قرارگاه فطریه شهرستان گنبدکاووس گفت: هدف دبیرخانه شورای زکات جذب حداکثری زکات فطریه به نفع نیازمندان،بیماران صعب العلاج و مددجویان بهزیستی، کمیته امداد و خیریه ها است.

وی بخشداران،تبلیغات اسلامی،بهزیستی و کمیته امداد را بازوان توانمند برای دبیرخانه شورای زکات عنوان کرد و افزود: جمع آوری زکات فطریه و میزان آن باید به طور گسترده در فضای مجازی و پیام رسان های داخلی اطلاع رسانی شود تا مردم زکات خود را به مبادی تعیین شده با آرم ستاد زکات بپردازند.

وی با اشاره به صرف زکات فطریه در همان شهر طبق فتوای مراجع افزود:کلیه موسسات خیریه باید مجوز جمع آوری زکات را از ستاد اخذ کنند و بخشداران نیز در خصوص جمع آوری زکات به دهیاران اطلاع رسانی کنند.
 عصمتی با یادآوری سهمیه تعیین شده و برآورد جمع آوری زکات فطریه برای بیماران صعب العلاج گفت: مردم زکات فطریه خود را به مبادی تعیین شده در مصلی اهل سنت و اهل تشیع و محل برگزاری نماز عید بپردازند.

زکات فطریه جمع آوری شده در همان شهرستان هزینه خواهد شد

 

زکات فطریه جمع آوری شده در همان شهرستان هزینه خواهد شد

 

زکات فطریه جمع آوری شده در همان شهرستان هزینه خواهد شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.