زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در گنبد کاووس به صدا درآمد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101202کپی به کلیپ‌بورد

زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در گنبد کاووس به صدا درآمد

در نخستین روز از هفته کتاب و کتابخوانی ، زنگ کتاب در مدرسه بنت الهدی این شهر به صدا درآمد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس درحاشیه برگزاری این ایین گفت: جایگاه کتاب و نقش آن در زندگی بشر انکار نشدنی است به رغم توسعه کتاب های اینترنتی ، هنوز هم کتاب جایگاه رفیع خود را داراست.
مهندس حمیدی افزود: کتاب در رشد و تعالی بشر نقش بسزایی داشته و با گذشت زمان این نقش پررنگ تر می شود.
وی در موردبرنامه های هفته کتاب در این شهرستان نیز گفت: تقدیر از نویسندگان و ناشران و همچنین مسن ترین و کوچک ترین کتابخوان این شهرستان یکی از برنامه هاست.
مهندس حمیدی در مورد گسترش کتابخانه ها در این شهرستان نیز گفت: اعتباراتی برای تعمیر و تجهیز کتابخانه های موجود و همچنین تاسیس کتابخانه های روستایی تخصیص یافته است.

زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در گنبد کاووس به صدا درآمد

 

زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در گنبد کاووس به صدا درآمد

 

زنگ هفته کتاب و کتابخوانی در گنبد کاووس به صدا درآمد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.