رعایت وحدت، اصل مورد تاکید برگزاری انتخابات در گلستان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=115319کپی به کلیپ‌بورد

رعایت وحدت، اصل مورد تاکید برگزاری انتخابات در گلستان است

سیدعلی مهاجر در نشست کارگاه آموزشی هیات‌های اجرایی انتخابات در شرق استان گلستان در گنبدکاووس اظهارکرد: اولویت دولت حفظ سلامت انتخابات است و از تمام توان خود برای برگزاری این رویداد سیاسی در بهترین شرایط بهره خواهیم گرفت.
وی افزود: انتخابات یک کار تیمی و شبکه‌ای محسوب می‌شود و تمام تصمیمات در حوزه‌های مختلف از جمله تایید و یا عدم تایید صلاحیت داوطلبان بر اساس تصمیم جمعی است و ستاد انتخابات کشور از استان گلستان به واسطه داشتن کمترین حواشی بعد از اعلام احراز و عدم احراز صلاحیت‌ها تشکر کرد.
معاون استاندار گلستان بر رعایت اصل‌های حیطه بندی، رازداری و امانت‌داری از سوی هیات‌های اجرایی تاکید کرد و خطاب به حاضران در نشست گفت:‌ شما به عنوان اضلاع اصلی انتخابات باید مدیریت درستی بر روند برنامه‌ریزی، سازماندهی، بسیج امکانات و نظارت راهبری داشته باشید.
مهاجر با اشاره به اعلام راهبرد رسام در انتخابات بر اساس چهار اصل سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت از سوی رهبر معظم انقلاب از یک سال مانده به برگزاری انتخابات، ادامه داد: هیات‌های اجرایی هم باید با رعایت اصل برنامه ریزی، تعیین شعبات اخذ رای را به آخرین فرصت آن یعنی ۲۹ آذر واگذار نکنند و از همین الان پیگیر موضوع و رعایت حساسیت‌های مرتبط باشند.
وی افزود: ماده ۱۳ قانون انتخابات دست هیات‌های اجرایی را بازگذاشته تا نیروی انسانی، تجهیزات و امکانات مورد نیاز را از دستگاه‌ها بگیرند و انتظار می‌روند چیدمان شعبات انتخابات امسال بهتر از دوره‌های قبلی باشد.
معاون استاندار گلستان گفت: همه باید دست در دست هم دهیم تا انتخابات ۱۱ اسفندماه در سلامت کامل و با حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های اخذ رای برگزار شود.
بهمنی نژاد رییس هییت اجرایی انتخابات گلستان در این دوره آموزشی اظهار داشت : برگزاری انتخابات موجب نیرومندی نظام اسلامی است و  این آموزشها بر اساس اصل ۶۲ قانون انتخابات برای اموزش هیئت های اجرایی برگزار میشود.

رعایت وحدت، اصل مورد تاکید برگزاری انتخابات در گلستان است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.