راه امام حسین (ع) مسیر نجات بخش جهانی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=103087کپی به کلیپ‌بورد

راه امام حسین (ع) مسیر نجات بخش جهانی است

استاندار استان گلستان در شب تاسوعای حسینی و در جمع مردم عزادار شهرستان گنبد کاووس گفت: راه حسین (ع) فقط راه مسلمانان و شیعیان نیست،بلکه مسیری جهانی و نجات بخش است.
حسن صادقلو در حسینیه عترت گنبدکاووس افزود: نجات بخشی کشتی امام حسین (ع) فقط متعلق به شیعه نیست، متعلق به دنیای اسلام و متعلق به عرصه جهانی است و این روزها و شب ها وظیفه داریم این دانشگاه را بشناسیم و بشناسانیم.
وی افزود: آنقدر ظرایف، زیبایی، حکمت و منطق در عرصه کربلا وجود دارد که همه وظیفه داریم آن را دقیق و با تحلیل بشناسیم.
وی خاطرنشان کرد: راه حسین (ع ) راه مبارزه با باطل است و باید عاشورا و کربلا و مستمر بکنیم چون همیشه نیازمند مبارزه با باطل هستیم و برای مبارزه با باطل، راه حسین (ع) است که پاسخ می دهد.
استاندار استان گلستان در ادامه سخنان خود به تشریح فلسفه گریه پرداخت و با استناد به آیات قرآنی و روایاتی از پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) گفت: برخلاف تصور برخی ها که در مورد جواز گریه در اسلام تشکیک می کنند، اسلام مجوز گریه را داده است.
صادقلو یکی از وصف ها در مورد امام حسین ع را قتیل العبرات (کشته اشکها) ذکر کرد و گفت: گاهی از این عبارت سوء استفاده شده ولی باید دانست که هر اشکی مورد قبول نیست.
وی با بیان اینکه با فضیلت ترین گریه در آموزه های اسلامی، گریه برای هدف مقدس است، افزود: اگر گریه برای هدف مقدس باشد، ارزش و اصالت پیدا می کند.
استاندار گلستان افزود: هیهات که گریه بر امام حسین (ع) گریه ذلت باشد، گریه بر امام حسین گریه بزدلان نیست بلکه گریه شجاعان است؛ گریه یاس و نومیدی نیست بلکه گریه امید است؛ گریه بر حسین و آل حسین همگی ارزشمند است و قرآن و پیامبران و معصومین (ع) گریه برای هدف و گریه مقدس و شجاعانه را قبول کرده اند.
وی خطاب به عزاداران امام حسین (ع) گفت: باید هدف را بشناسید تا گریه شما اصالت و ارزش پیدا کند.
در این مراسم مهندس حمیدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس حضور داشت

 

راه امام حسین (ع) مسیر نجات بخش جهانی است

 

راه امام حسین (ع) مسیر نجات بخش جهانی است

راه امام حسین (ع) مسیر نجات بخش جهانی است

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.