دیدار معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با تنها بانوی پارالمپیکی استان گلستان انجام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=105036کپی به کلیپ‌بورد

دیدار معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با تنها بانوی پارالمپیکی استان گلستان انجام شد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در دیدار با زهرا دانای طوس بانوی راه یافته به پارالمپیک ریو که با حضور رییس اداره ورزش و جوانان و اسپانسرهای والیبال هاوش و روانکارهای گنبدکاووس برگزار شد گفت: ورزش از مهمترین ظرفیتها برای معرفی شهرستان گنبدکاووس به کشور و جهان است.
مهندس عبدالقدیر کریمی با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان گنبدکاووس را به واسطه قهرمانانش میشناسند اولویتهای شهرستان مجموعه سوارکاری و تقویت والیبال عنوان کرد و با آرزوی موفقیت برای خانم دانای طوس در پارالمپیک ریو افزود: حضور 3 قهرمان المپیکی و پارالمپیکی خانم زهرا دانای طوس، فرهاد قائمی و آرش خرمالی از افتخارات بی سابقه ورزشی شهرستان گنبدکاووس در سطح جهانی محسوب میشود.

دیدار معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس با تنها بانوی پارالمپیکی استان گلستان انجام شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.