دفتر نمایندگی جمعیت هلال‌احمر در شهر مرزی کرند افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=119248کپی به کلیپ‌بورد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس، در مراسمی به مناسبت افتتاح پد بالگرد در منطقه کرند و دفتر نمایندگی هلال احمر در شهر کرند، بر ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق درباره خدمات زیرساختی و امدادی دولت تأکید کرد.

سلیمان هاشمی با اشاره به افتتاح پد بالگرد در کرند و همچنین استقرار پایگاه‌های جدید اورژانس ۱۱۵ و ۱۱۲  و همچنین افتتاح جمعیت هلال احمر در شهر مرزی کرند  اظهار داشت: «این دستاوردها و خدمات حیاتی، نمادی از تلاش دولت برای ارتقای سطح ایمنی و امدادرسانی در منطقه است. بسیار ضروری است که این اقدامات ارزشمند از طریق «جهاد تبیین» به گوش مردم برسد تا حقایق و خدمات انجام شده در مسیر خدمت به ملت، به درستی تبیین شود.»

فرماندار گنبدکاووس در ادامه با یادآوری اهمیت پروژه‌های بزرگ ملی، به احداث پل «B1کرج» به عنوان بزرگترین پل‌غرب خاورمیانه اشاره کرد و گفت: «همچون این پروژه عظیم، اقدامات گسترده دیگری نیز در سطح کشور صورت گرفته که نیاز به تبیین علمی و مستند دارد تا جایگاه واقعی پیشرفت‌های کشور مشخص گردد.»

وی همچنین با اشاره به توان عملیاتی نهادهای امدادی، ضمن قدردانی از عملکرد جمعیت هلال احمر، افزود: «ثبت بیش از هفت هزار مأموریت امدادی توسط هلال احمر در استان طی ایام جنگ تحمیلی سوم ، نشان‌دهنده آمادگی این نهاد است. امروز نیز مردم شاهد رقابت تنگاتنگی میان آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و ۱۱۲ هلال احمر در ارائه خدمات خواهد بود.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.