دشمنان به‌دنبال ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ پرافتخار اسلامی ایران است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114840کپی به کلیپ‌بورد

دشمنان به‌دنبال ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ پرافتخار اسلامی ایران است

مدیر حوزه‌های علمیه کشور و امام جمعه قم با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ و هویت پرافتخار اسلامی تصریح کرد: علما و روحانیون در کنار مطالبه گری، در هدایت نسل جوان نیز مسوولیت سنگینی دارند.
آیت‌الله علیرضا اعرافی روز پنجشنبه در نهمین یادواره ۷۹ شهید طلبه و روحانی استان گلستان در امامزاده یحیی بن زید(ع) گنبدکاووس افزود: علما و روحانیون، مدارس علوم دینی برای رشد و تعالی جامعه و بویژه نسل جوان بیش از گذشته تلاش کنند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی بویژه پنج هزار شهید طلبه و روحانی کشور بیان داشت: مجالس شهدا از راه‌های پیوند دهنده نسل جوان به آرمان‌های و تاریخ پرافتخار اسلام و انقلاب اسلامی و استواری در راه شهیدان است.
آیت الله اعرافی تصریح کرد: دشمنان اسلام  انقلاب و استکبار جهانی به دنبال ایجاد گسست نسلی بین نسل جوان با نسل گذشته و نیز تاریخ اسلام و انقلاب هستند.
امام جمعه قم ادامه داد: مجالس نورانی شهدا باید برای نسل جوان ما هویت ساز باشد و این محافل باید افکار نسل جوان را با گذشته پرافتخار گره بزند.
آیت‌الله اعرافی بیان داشت: اگر نسل جوان و دانشجوی ما بداند که برای به ثمر نشستن انقلاب بزرگان و علمای ما چه زحماتی کشیده و چه خون هایی ریخته شده است، هویت پیدا می کند.
وی تصریح کرد: در تاریخ پرافتخار اسلام و بویژه انقلاب اسلامی و ترویج معارف اسلامی و تحقق تمدن اسلامی علمای بزرگ شیعه و اهل سنت درکنار هم بودند.
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: در دوره های گذشته بسیاری از کتب اسلامی ما در دانشگاه‌ها و مدارس غرب تدریس می‌شد ولی اکنون فاصله افتاده است.
آیت‌الله اعرافی بابیان اینکه هر ملتی که از تاریخ گذشته خود جدا شود سقوط خواهد کرد، اضافه کرد: علمای شیعه و اهل سنت باید تلاش کنند تا تمدن اسلامی دوباره شکل بگیرد.
وی همچنین پیروزی انقلاب اسلامی را مرهون خون شهیدان و پایداری و مقاومت ملت ایران و حوزویان دانست و گفت: همه ۲۰۰ هزار شهید ما در دوران دفاع مقدس و پنج هزار شهید طلبه و روحانی شیعه و اهل سنت ما در مقاطع مختلف تحصیل علوم دینی از ملت ولایمتدار ایران برخاسته بودند و جان خود را برای دفاع از کشور نثار کردند.
آیت الله اعرافی یادآور شد: کل شهدای روحانی و طلبه در تاریخ بعد پیامبر (ص) به هزار نفر هم نمی رسد اما فقط در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، حوزه و مدارس علوم دینی ما بیش از پنج هزار شهید تقدیم کرده است.
امام جمعه قم همچنین با اشاره به برخی ویژگی ها و عوامل شاخص انقلاب اسلامی و ملت ایران گفت: اخلاص، معرفت عمیق، جهاد و عمل همراه با سختی و مشقت و گفتمان سازی را مهمترین این شاخص‌ها است
وی افزود: در حالی که در دوران قبل از انقلاب بسیاری از نظریه پردازان پایان عصر دین را اعلام کردند اما انقلاب اسلامی ما با تاسی به دین و قرآن و و نیز حضور مردم و هدایت گری علما به پیروزی رسید.
وی افزود: در حالی که در دوران قبل از انقلاب بسیاری از نظریه پردازان پایان عصر دین را اعلام کردند اما انقلاب اسلامی ما با تاسی به دین و قرآن و و نیز حضور مردم و هدایت گری علما به پیروزی رسید.
وی گفت: گفتمان سازی که ملت ایران در سایه معارف اسلامی و مقاومت و پایداری و نثار خون فرزندان و جوانان خود آغاز کرده در جهان در حال تسری است.
آیت‌الله اعرافی افزود: عالم تشنه معارف و گفتمان ناب اسبان است و وظیفه علما و روحانیون شیعه و اهل سنت برای نشر و ترویج معارف اسلامی و تحقق تمدن بزرگ اسلامی بر پایه عقلانیت و دانش و تقوا رسالت سنگینی برعهده دارند.
آیت‌الله اعرافی همچنین با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر برلزوم تلاش بیشتر مسوولان برای خدمت به مردم تاکید کرد.

دشمنان به‌دنبال ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ پرافتخار اسلامی ایران است

دشمنان به‌دنبال ایجاد فاصله بین نسل جوان با تاریخ پرافتخار اسلامی ایران است

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.