دستگاه‌های مرتبط نظارت ویژه‌ای در بحث توزیع آب و برداشت محصولات کشاورزی شهرستان داشته باشند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=113099کپی به کلیپ‌بورد

دستگاه‌های مرتبط نظارت ویژه‌ای در بحث توزیع آب و برداشت محصولات کشاورزی شهرستان داشته باشند

معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس از دستگاه‌های مرتبط خواست برای جلوگیری از سوء استفاده فرصت طلبان نظارت ویژه‌ای در بحث توزیع آب و برداشت محصولات کشاورزی شهرستان داشته باشند.
مهدی دهرویه روز دوشنبه در نشست شورای کشاورزی گنبدکاووس با محوریت برداشت محصولات پاییزه،
افزود: نظام جمهوری اسلامی نشان داده برای تامین امنیت با هیچ فردی تعارف ندارد و نباید اجازه داد وحدت مثال زدنی مردم منطقه دچار اختلال گردد.
وی همچنین از مسوولان شهرستانی خواست اطلاع رسانی دقیق را به کشاورزان نسبت به وضعیت خشکسالی و مدیریت مصرف آب در مزارع و همچنین مراحل مراجعه برای دریافت خسارت بیمه داشته باشند.
فرماندار گنبدکاووس گفت: نیاز است توزیع به موقع سوخت با همکاری شرکت نفت، هماهنگی آتش نشانی، دهیاری‌ها و بخشداری‌ها برای جلوگیری و مقابله با هرگونه آتش سوزی در زمان برداشت محصولات، فعال سازی به موقع مراکز خرید، پاکسازی حاشیه جاده‌ها از علف‌های هرز و اولویت قراردادن رهاسازی آب به مزارع کشاورزی در اولویت برنامه‌های شهرستان قرار گیرد.
مدیر جهادکشاورزی گنبدکاووس گفت: خشکسالی به ۱۸ هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع گندم و پنج هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع جو این شهرستان به طور عمده در نواحی شمالی ۱۰۰ درصد خسارت زد.
حبیب‌الله زارع اظهارداشت: علاوه بر آن خشکسالی به ۲ هزار هکتار از مزارع کلزا شهرستان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد خسارت زد.
وی بیان کرد: فصل برداشت محصولات زراعی پاییزه در این شهرستان فرا رسیده و نیاز است تا هماهنگی لازم در این رابطه با دستگاه‌های مرتبط انجام شود.
به گفته وی سال‌زراعی جاری ۱۰۷ هزار و ۹۹۰ هکتار گندم، ۲۱ هزار و ۴۲۷ هکتار جو، ۶ هزار و ۲۵۱ هکتار کلزا، ۲۷۸ هکتار چغندر قند، ۳۶۰ هکتار نخود آبگوشتی و ۶۵۸ هکتار نخود فرنگی در گنبدکاووس کشت شد که در مقایسه با سال گذشته سطح کشت در محصول جو به دلیل کمبود نهاده‌های دامی و تقاضای کشاورزان  ۳۵ درصد افزایش و در محصول کلزا به دلیل باران کم و از دست دادن فرصت کشت در ماه‌های ابتدایی فصل پاییز ۲۵ درصد کاهش یافت.
مدیر جهاد کشاورزی گنبدکاووس ادامه داد: سه هزار و ۵۲۸ تن انواع بذور گندم، جو و کلزا در اختیار زارعان شهرستان قرار گرفت و ۲۰ هزار تن انواع کود هم توزیع شد که با توجه به کاهش قیمت پیش بینی می‌شود استفاده از کود فسفاته و پتاسه تا ۵۰ درصد افزایش یابد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content