در مدیریت بحران حرف اول را پیشگیری می‌زند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=114441کپی به کلیپ‌بورد

در مدیریت بحران حرف اول را پیشگیری می‌زند

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس مدیریت بحران ۴ مرحله است که دستگاهها فقط در مرحله مقابله فعالند در حالیکه حرف اول در مدیریت بحران را پیشگیری می‌زند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری ویژه ، حمید گوگلانی در جلسه ستاد مدیریت بحران این شهرستان از طرح  محرومیت زدایی توسط قرارگاه امام حسن مجتبی ( ع ) جهت زیرسازی و  آسفالت ۳۵ کیلومتر مسیر  روستای عوض حاجی تا ماسان کوپ خبر داد و گفت: این پروژه ۷۰ هزار تن بیس و ۷۰ هزار تن مخلوط نیاز دارد.
وی با اشاره به اختصاص اعتبارات  ماده ۱۷ برای پروژه های مدیریت بحران گفت: منابعی از ماده ۱۷ نیز برای مناطق مرزی از جمله پل لاغر و ترمیم و بازسازی جاده ها در آبشستگی اخیر  پیش بینی شده است .
 وی افزود: با پیگیری های مستمر و مداوم  دکتر شادمهر نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و مهندس دهرویه فرماندار ویژه شهرستان  پل بایلر که محل اتصال  چندین شهرستان است در دستور کار احداث قرار گرفت.
وی افزود: کمیته های پیشگیری ستاد مدیریت بحران هر دو ماه یکبار تشکیل می‌شود و در این کمیته ها ۳ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه عضو خواهند بود.
معاون عمرانی فرمانداری ویژه با اشاره به بارندگیهای اخیر از دهیاران و شوراهایی که اطلاع رسانی انجام دادند قدردانی کرد و افزود: مدیران عضو باید قانون جدید مدیریت بحران را مطالعه کرده و دوره های آموزشی  و مانورهای تخصصی از جمله مانور لحظه صفر برگزارکنند و دستگاهها باید نقاط امن را به فرمانداری معرفی کنند.

در مدیریت بحران حرف اول را پیشگیری می‌زند

در مدیریت بحران حرف اول را پیشگیری می‌زند

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان گنبدکاووس از اجرای مطالعات و جانمایی احداث مزرعه خورشیدی در ۲ هزار هکتار از اراضی شمال گنبدکاووس خبر داد. سلیمان هاشمی در جلسه بررسی نظام مسائل حوزه انرژی گنبدکاووس با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و دیگر مسئولان حوزه انرژی کشور در گنبدکاووس اظهار کرد: با حضور مدیرعامل شرکت توانیر، عملیات اجرایی پست توزیع برق گنبد پنج آغاز شد تا با تکمیل و بهره‌برداری آن بخش اعظمی از مشکلات برق شهرستان حل شود
مدیرعامل شرکت توانیر از ناترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور خبر داد و تأکید کرد: با همکاری همه مشترکان خانگی، تجاری، صنعتی و اداری در صرفه‌جویی مصرف برق، می‌توان خاموشی‌ها را به حداقل رساند. مصطفی رجبی مشهدی در حاشیه بازدید از شبکه برق شهر مرزی کرند از توابع گنبدکاووس با اشاره به ناترازی قدیمی در تأمین برق، بیان کرد: ساخت نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی در کنار مدیریت مصرف با مشارکت مردم، از راهکارهای کلیدی برای جبران این کسری تا پایان برنامه هفتم توسعه است.
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه
۲ پروژه کلیدی در ایستگاه برق فجر گنبدکاووس با هدف تقویت زیرساخت‌های برق و پایداری ولتاژ در این منطقه با حضور مدیرعامل شرکت توانیر و مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به بهره‌برداری رسید. این دو پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از منابع شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان به سرانجام رسیده است.
عملیات اجرایی پست فوق توزیع ۶۳/۲۰ کیلوولت «گنبد پنج» با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر و خط دو مداره پابه تلسکوپی ۶۳ کیلوولت تغذیه‌کننده آن آغاز شد. اجرای این طرح در راستای توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی و تأمین انرژی پایدار برای ۱۵۸ هزار مشترک برق گنبدکاووس است.
در روز ملی گندم و نان با تقدیم شاخه گل از زحمات نانوایان گنبدی تقدیر شد. صبح امروز دکترسلیمان هاشمی سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس به همراه تعدادی از مدیران شهرستانی به مناسبت ۳۱ فروردین روز ملی گندم و نان با حضور در برخی از نانوایی‌های سطح شهر با تقدیم شاخ گل از زحمات آنها تقدیر کرد.
معاون شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به چالش جدی تنش آبی در ۲۴ هزار روستای ایران، گفت: ۱۳ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۱۱ هزار روستای زیر ۲۰ خانوار با کمبود آب مواجه هستند. ذوالفقار مهدی‌زاده روز شنبه در حاشیه بررسی مسائل انرژی گنبدکاووس راهکارهای مقابله با این بحران را تشریح کرد.