سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.

نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=109385کپی به کلیپ‌بورد

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در آستانه ماه مبارک رمضان و روز ملی حمایت از خانواده زندانیان با برگزاری جشن نسیم مهر گفت: با مشارکت و حمایت خیرین اقدامات خوبی در حوزه کمک به خانواده زندانیان صورت گرفته, اما آسیب ها و مشکلات این خانواده ها بسیار جدی است.
وی افزود: امید داریم در سال 97 با همکاری و مشارکت خیرین, شرایط بهتری را برای حمایت از خانواده زندانیان ایجاد کنیم.
کریمی تاکید کرد: انجمن حمایت از زندانیان شهرستان گنبدکاووس, به جز شهرستان آزادشهر که در چند ماه گذشته از این انجمن مجزا شد, با محوریت شرق گلستان فعالیت دارد و مسئولیت این انجمن سنگین تر است.
معاون استاندار و فرماندار گنبدکاووس تصریح کرد: امیدواریم همچون گذشته, با مشارکت و حمایت خیرین عزیز, شرایط بهتری برای این خانواده ها, به ویژه خانواده هایی که مشکلات بیشتری دارند, فراهم کنیم

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

 

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

 

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

 

خیرین مشارکت خوبی در حمایت از خانواده زندانیان داشتند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس، در جلسه‌ای که به منظور بررسی موضوعات اجتماعی و آموزشی برگزار شد، بر اهمیت آموزش و پرورش در توسعه اجتماعی تاکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد، بر اهمیت نقش آموزش و پرورش به عنوان دستگاه متولی در توسعه اجتماعی تأکید کرد.
سرپرست معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در نشست با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه و فرماندهان پایگاه مقاومت، بزرگداشت شهدا و پاسداشت یاد و خاطر آنها، با اشاره به مقام والای پیامبر رحمت و صلح، حضرت محمد (ص)، گفت: ما امروز در اینجا گرد هم آمده‌ایم تا به ساحت مقدس تمامی شهدا، به ویژه شهیدان شاهد، ادای احترام کنیم و از تلاش‌های آنها در راه کرامت و سربلندی کشور قدردانی نماییم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در بازدید از اتحادیه خبازان شهرستان گنبدکاووس، بر ضرورت حمایت از این نهادها و توانمندسازی آنها تأکید کرد. دکتر کیان مهر با اشاره به توانایی اتحادیه‌ها در گنبدکاووس، گفت: اتحادیه‌های ما با ۲۰۰۰ عضو در استان، می‌توانند از خدمات مورد نیاز در حوزه نانوایان بهره‌مند شوند و باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان در نشستی با حضور آخوند غراوی نماینده مردم استان در خبرگان رهبری، حجت الاسلام ترابی امام جمعه شهرستان، مسئولان بهداشت و درمان و خیرین ، بر اهمیت فرهنگ سلامت و مسئولیت‌های اجتماعی تاکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در دومین مجمع سالانه سلامت گنبدکاووس، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گفت: فرهنگ، شناسنامه دسته جمعی ماست و رفتارهای ما در حوزه سلامت، نشان‌دهنده فرهنگ سلامت ماست.
روز درختکاری فرصتی برای توجه بیشتر به فضای سبز است و باید همه ما کاشت درخت را جدی بگیریم و فضای کوچکی از محیط کار خود، زندگی را به کاشت نهال و درخت اختصاص دهیم تا از زیبایی الهی برخوردار شویم.
سرپرست معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای که به مناسبت هفته کتاب برگزار شد، بر اهمیت پیگیری و توسعه کتابخانه‌های عمومی در شهرستان تأکید کرد. دکتر سلیمان هاشمی در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی با اشاره به موضوعات مطرح شده، گفت: “کتاب‌های مذاهب رسمی کشور بر اساس قانون اساسی می‌تواند به عنوان منابع مهم در کتابخانه‌های ما مورد استفاده قرار گیرد.”