خدمت صادقانه مهمترین ویژگی مدیران دولت انقلابی است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=112728کپی به کلیپ‌بورد

خدمت صادقانه مهمترین ویژگی مدیران دولت انقلابی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با تاکید برضرورت خدمت بیشتر به مردم به‌عنوان ولی نعمتان انقلاب اسلامی و رفع مسائل و مشکلات آنان تصریح کرد که خدمت صادقانه و خالصانه به صاحبان اصلی انقلاب مهمترین ویژگی مجموعه مدیران جهادی و انقلابی دولت سیزدهم است.
سیدعلی مهاجر در مراسم معارفه و تکریم فرماندار شهرستان مرزی گنبدکاووس گفت: خدمت به مردم علاوه بر قوانین جمهوری اسلامی، در آموزه‌های دینی نیز مورد تاکید قرار دارد و هر مدیری که در مدار خدمت به مردم و کسب رضای خداوند حرکت نکند، بازنده میدان خواهد بود.
وی افزود: براین اساس تکریم و معارفه مدیران در نظام اسلامی ما مساله انتقال قدرت نیست بلکه انتقال تکلیف، تعهد، وظیفه و یک بار سنگین مسوولیت است و آنچه در پایان مسوولیت باقی می‌ماند میزان خدمت به مردم است ضمن اینکه با تغییر مدیران زمینه روحیه و انرژی جدید برای خدمت بیشتر به ولی نعمتان انقلاب فراهم می‌شود.
مهاجر با تشریح برخی ویژگی‌های مدیران انقلابی اضافه کرد: ایمان و توکل به خدا، توسل به پیامبر (ص) و ائمه اطهار (ع)، ولایی بودن، محور وحدت بودن، استفاده از ظرفیت نخبگان در تصمیم گیری‌ها و فساد ستیز و اهل عدالت بودن از جمله این ویژگی‌ها است که در مرام نامه خدمتی دولت انقلابی آیت الله رییسی و استاندار گلستان آمده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان ادامه داد: شرایط امروز کشور ما می‌طلبد تا مدیران مطابق این ویژگی‌ها و با کار و تلاش جهادی صادقانه و خالصانه در چارچوب قوانین کشور و مرام‌نامه دولت سیزدهم، بیش از پیش به مردم خدمت کنند.
وی گفت: اینکه می‌گویم مردم ولی نعمت ما هستند صرفا نباید یک شعار باشد بلکه در عمل باید آنرا اثبات نماییم و هیچ تبعیضی بین مردم، مذاهب و اقوام قائل نشوم و صرفا در راستای وظایف محوله و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود به صاحبان اصلی نظام صادقانه خدمت نماییم.
مهاجر همچنین با قدردانی از عبدالقدیر کریمی فرماندار ویژه گنبدکاووس در مدت ۵.۵ سال خدمت، “مهدی دهرویه” که از مدیران ستادی استانداری گلستان بوده را به‌عنوان سرپرست جدید فرمانداری این شهرستان مرزی معرفی کرد

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.