خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100923کپی به کلیپ‌بورد

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

آیین افتتاحیه خانه عالم روستا علی آباد سیستانی های بخش مرکزی شهرستان گنبدکاووس از محل کمک های مردمی، با حضور معاون استاندارو فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس برگزار شد .مهندس حمیدی گفت: این خانه عالم با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال در حیاط مسجد روستای علی آباد سیستانی ها شهرستان گنبدکاووس ، در مهر ماه سال ۱۳۹۲ کلنگ زنی شد و با گذشت ده ماه از آغاز فعالیت های عمرانی به بهره برداری رسید .در حاشیه افتتاح متمرکز ۱۰ پروژه عمرانی در روستاهای شهرستان گنبدکاووس ، مهندس حمیدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس خاطر نشان کرد : افتتاح اماکنی همچون خانه عالم در رشد سطح فرهنگی و اجتماعی روستا تاثیر مثبت خواهد گذاشت .وی افزود : حضور روحانیت در روستا میتواند به افزایش دانش سیاسی ، رفع مشکلات اعتقادی و پاسخ به پرسش های دینی مردم کمک کند .مهندس حمیدی افزود : امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال فرهنگ نام گذاری شده است . این مسئله خود بیانگر اهمیت فرهنگ در جامعه می باشد و ما نیز باید در راستای افزایش سطح آن کمک کنیم . این گونه حرکت های فرهنگی باید در امسال زیاد باشد .گفتنی است اعتبار این طرح از طریق زکات جمع آوری شده ، تامین گردیده است .

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

 

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

 

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

 

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

 

خانه عالم روستای علی آباد سیستانیها ی شهرستان گنبد کاووس افتتاح شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.