حفاظت از منابع طبیعی از میراث ملی برای آیندگان است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=101510کپی به کلیپ‌بورد

حفاظت از منابع طبیعی از میراث ملی برای آیندگان است

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در جلسه مشترک با رئیس منابع طبیعی و کارکنان آن اظهار داشت: قانون ،اختیار حفاظت از منابع ملی را به این اداره داده که از این نظر اداره منابع طبیعی یکی از ادارات فوق العاده حساس است که کارکنان آن باید به طور قانونی از حداکثر ظرفیت نیروی انسانی در جهت حفاظت از منابع طبیعی استفاده کنند.
مهندس حمیدی افزود: اداره منابع طبیعی باید با بنیاد مسکن ،بخشداریها و جهاد کشاورزی برای حفاظت از منابع طبیعی تعامل داشته باشند و این ادارات می توانند با یک برنامه منظم و مدون برای حفظ منابع طبیعی ید واحد شوند.
وی حفظ منابع طبیعی را برای آیندگان از مهمترین وظایف منابع طبیعی عنوان کرد و گفت: در پاسخ به استعلامات ،کارکنان مسئول هستند و باید دقت کافی داشته باشند.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیت فارغ التحصیلان و مهندسین کشاورزی و تشکیل NGO ها برای اجرای برنامه های حفاظت از منابع طبیعی تاکید کرد.
معاون استاندار همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه های ویژه استاندار برای روز درختکاری در اسفند ماه افزود: امسال روز درختکاری در استان به صورت یک جهاد همگانی در کاشت نهال برگزار خواهد شد و همه ادارات در این امر مشارکت خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد : باید فرهنگ درختکاری و حفاظت از درخت را در نقاط شمالی شهرستان به عنوان یک فرهنگ نهادینه کنیم.
سیجانی رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان گنبد کاووس نیز در این جلسه گفت:
حدود 556 هزار هکتار حوزه استحفاظی شهرستان می باشد که از این میزان 333 هزار هکتاراز مراتع در حوزه شهرستان است .
وی همچنین گفت: 68 سامان مرتع وجود داردکه 1617 خانوار از این مراتع در فصل زمستان با 190 هزار واحد دامی بهره برداری می کنند

حفاظت از منابع طبیعی از میراث ملی برای آیندگان است

 

حفاظت از منابع طبیعی از میراث ملی برای آیندگان است

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس در جلسه‌ای با حضور مدیران و مردم منطقه داشلی برون، گفت: اقدامات خوبی در شهرستان بزرگ گنبدکاووس در حال انجام است که می‌تواند تحولاتی مثبت را به ارمغان آورد. سلیمان هاشمی بااشاره به پروژه‌های در حال توسعه، به ویژه منطقه آزاد اینچه برون، افزود: “این منطقه به ویژه شهراینچه برون ، کرند و روستای تنگلی، به عنوان نگینی در جغرافیای استان گلستان خواهد درخشید.”
سرپرست معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبد کاووس در مراسم افتتاح ۸۶۵ واحد مسکونی و ۶۲ پروژه زیرسازی و آسفالت معابر روستایی در گنبدکاووس از افتتاح ۶۲ پروژه با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان خبر داد. این مراسم در آستانه روز بنیاد مسکن با حضور استاندار گلستان و با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا روحانی نژاد، نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد مسکن کشور، برگزارشد .
سرپرست معاون استاندار و فرماندارویژه گنبدکاووس در جلسه شورای اداری از استقبال چشمگیر گردشگران در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، مذهبی و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی این شهرستان بازدید کردند. سلیمان هاشمی، ۳۹۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، ۳۰۱ هزار نفر از نمایشگاه‌های سوغات و صنایع‌دستی، ۳۵ هزار نفر از آثار تاریخی و ۳۸ هزار نفر از اماکن مذهبی دیدن کردند.
محمدجواد عسگری در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس با اشاره به گذشته درخشان گلستان که تا ۱۸۰ هزار هکتار پنبه کشت می‌کرد، گفت: گلستان باید بار دیگر به‌عنوان سرزمین طلای سفید احیا شود تا امنیت غذایی پایدار تضمین گردد.
سلیمان هاشمی در جلسه جمع‌بندی سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس خواستار حمایت ملی و استانی برای توسعه زیرساخت‌ها، از جمله احداث بازار بزرگ دام در زمینی ۲۵ هکتاری، مقابله با ریزگردها، بهسازی جاده‌های بین مزارع، و تخصیص تسهیلات برای توسعه گلخانه‌ها، برقی کردن چاه‌ها و احیای کشت پنبه شد.
نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی از تصویب ۸۰۰ میلیارد ریال برای تعویض و بهسازی تجهیزات ایستگاه پمپاژ سد گلستان خبر داد؛ گامی که نویدبخش رفع مشکلات کشاورزان منطقه است. پیمان فلسفی روز جمعه در حاشیه بازدید از سد گلستان اعلام کرد: این اعتبار در اسفند ۱۴۰۳ با پیگیری‌های مجلس تصویب شده و وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه موظف به تسریع در تخصیص آن هستند.